Seful de la Ambulanta Galati ii contrazice pe cei de la Protectia Copilului

/ / Modificat: 2019-08-05
Seful de la Ambulanta Galati ii contrazice pe cei de la Protectia Copilului

Fata de 14 ani gasita plina de sange pe strada in orasul Galati le-a marturisit angajatilor de la Servicul de Ambulanta care au transportat-o la spital ca a fost violata.

"Pot confirma ca victima le-a spus celor de pe salvare ca a fost violata. Inteleg ca ulterior fata si-a schimbat depozitia, nu este treaba noastra, ci a Politiei," a spus directorul Serviciului de Ambulanta Judetean Galati, Mihai Polinschi, potrivit hotnews.

Baiatul a fost identificat si urmeaza sa fie audiat, dupa cum a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Galati.

Ce le-a spus copila psihologilor

Directorul adjunct al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Galati, Ciprian Groza, sustine ca o echipa de psihologi de la DGASPC a vorbit cu copila, la spital, iar aceasta sustine ca nu a fost violata.

Fata se intalnise cu baiatul duminica, dupa ce a obtinut bilet de voie sa plece pentru 3 ore, in intervalul 17.00 - 20.00. "Am vorbit cu fata si a spus clar ca nu a fost violata. A povestit ca s-a intalnit cu prietenul ei, pe care il are de aproximativ o luna, si a avut relatii sexuale cu el, iar ulterior a aparut hemoragia puternica", a declarat directorul adjunct al DGASPC Galati.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Protectia copilului

Articole recomandate

Citeste si despre