Se redeschid gradinitele, cresele si after-school-urile. Masura e VALABILA si pentru cele de STAT

/ / Modificat: 2020-06-12
Se redeschid gradinitele, cresele si after-school-urile. Masura e VALABILA si pentru cele de STAT

Gradinitele, cresele si centrele after-school, inclusiv cele de stat, se redeschid de luni, 15 iunie, in cadrul noilor masuri de relaxare. Trebuie insa respectate mai multe conditii.

Anuntaul a fost facut de seful Cancelariei Premierului, Ionel Danca. 

"Recomandarea noastra e ca aceste activitati sa fie reluate cu respectarea regulilor"

"Din 15 iunie, ca urmare a faptului ca se incheie perioada cursurilor scolare, parintii vor avea posibilitatea sa duca copiii la crese, gradinite si after school, indiferent daca acestea sunt de stat sau private. Sigur ca in cazul creselor, gradinitelor de stat, acestea sunt la nivelul deciziei autoritatilor locale. Recomandarea noastra e ca aceste activitati sa fie reluate cu respectarea regulilor," a precizat Ionel Danca.

La inceputul saptamanii, presedintele Klaus Iohannis anuntase redeschiderea after school-urilor, a gradinitelor si creselor private, fara a face vreo precizare despre cele de stat.  

"Pentru a veni in sprijinul parintilor care vor lucra, care vor trebui sa mearga la serviciu si in perioada vacantei scolare, va fi posibila, nu obligatorie, dar va fi posibila dupa 15 iunie redeschiderea after school-urilor, a gradinitelor si creselor private," declara presedintele pe data de 9 iunie.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri 15 iunie

Articole recomandate

Citeste si despre