Preotul care a construit o casa pentru copiii orfani, dupa ce a avut un vis

/ / Modificat: 2019-06-03
Preotul care a construit o casa pentru copiii orfani, dupa ce a avut un vis

Preotul Claudiu Banu din Constanta a renuntat la propria casa pentru a-si urma visul de a construi un adapost pentru copiii abandonati, dupa ce a avut un vis. 

Ajutat de comunitatea din Techirghiol, parintele a reusit sa ridice de la zero, o cladire in care poate gazdui si 50 de copii. Preotul a strans din donatii 200.000 de euro si cu ajutorul voluntarilor a ridicat constructia care are 17 camere. Acesta nu este insa singurul proiect al preotului din Techirghiol. Din toamna, vrea sa inceapa constructia unei case pentru batrani abandonati, potrivit a1.ro.

Si-a urmat visul

Preotul a dorit sa intanda o mana micutilor orfani, dupe ce a visat ca era inconjurat de multi copii si dupa ce i-a marturisit sotiei, aceasta l-a indrumat sa-i povesteasca si duhovnicului sau despre vis. Iar acesta i-a dat un singur sfat: "Sa lasi ca D-zeu sa-ti arate ce trebuie sa se intample."

Dupa ce a devenit tata pentru a treia oara, parintele Claudiu Banu a primit din partea unui prieten un teren pe care sa-si construiasca o casa. Dar a decis ca cel mai bine ar fi sa faca ceva pentru acei copii batuti de soarta, care nu au un acoperis deasupra capului. 

Asa a inceput constructia asezamantului, care a durat 4 ani de zile si care va fi inaugurat in aceasta vara.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Preot

Articole recomandate

Citeste si despre