Povestea incredibila a mamei si a fiicei care au nascut in aceeasi zi. Cum a fost posibil

/ / Modificat: 2023-01-22
Povestea incredibila a mamei si a fiicei care au nascut in aceeasi zi. Cum a fost posibil

Povestea a doua femei din Italia, mama si fiica, care au nascut in aceeasi zi bebelusi perfect sanatosi, a facut inconjurul internetului. Mara Berone este de profesie biolog. Ea a devenit mama pentru a doua oara recent si, in aceeasi zi, la cateva ore distanta, a devenit si bunica. Paola, fiica ei in varsta de 21 de ani, a dat si ea nastere unui baietel, in aceeasi zi in care s-a nascut surioara ei.

Coincidenta i-a uimit pe medicii si pe asistentele de la maternitatea din Napoli, dar si pe oamenii care le-au aflat povestea celor doua. Mara a nascut o fetita pe care a botezat-o Futura si care a cantarit 3,850 kg la nastere. In aceeasi zi, fiica ei mai mare a nascut un baietel caruia i-a pus numele Giovanni si care a avut 3,400 kg la nastere.

Mama si fiica au ramas insarcinate in acelasi timp si au locuit impreuna pe parcursul celor 9 luni, la casa lor din zona Melito, Napoli. Ambele femei au avut sarcini spontane, care au decurs normal si fara complicatii. De asemenea, mamei si fiicei li s-a declansat travaliul in acelasi timp si au ajuns la aceeasi maternitate, unde au nascut natural, in aceeasi zi, la cateva ore distanta una fata de cealalta.

Medicii si asistentele au imortalizat cele trei generatii, in cateva fotografii, si s-au declarat norocosi sa asiste la o asemenea nastere speciala. Femeia mai in varsta a devenit mama si bunica in acelasi timp, fiica ei a devenit mama si sora in aceeasi zi, iar bebelusii nascuti sunt matusa si nepot, insa diferenta de varsta dintre ei este de doar cateva ore.

FOTO: msn.com

Articole recomandate

Citeste si despre