Povestea care ar trebui spusa obligatoriu tuturor copiilor. Mesajul este unul foarte puternic

/ / Modificat: 2019-10-01
Povestea care ar trebui spusa obligatoriu tuturor copiilor. Mesajul este unul foarte puternic

Doi copii au patinat pe un lac cu gheata toata dimineata, cand, dintr-o data, gheata se sparge si unul dintre ei cade in apa.

Curentul il duce la cativa metri de locul unde s-a intamplat, asa ca, pentru a-l salva, singura optiune a fost ruperea stratului care l-a acoperit.

Prietenul sau a inceput sa strige dupa ajutor, dar cand a vazut ca nu vine nimeni, a cautat repede o piatra si a inceput sa loveasca gheata cu toata puterea.

A lovit, a lovit si a lovit, pana cand a reusit sa faca o fisura prin care si-a putut baga bratul sa-l prinda pe prietenul sau si sa-l salveze. Cateva minute mai tarziu, avertizati de vecinii care auzisera strigatele de ajutor, au sosit pompierii. Cand li s-a spus ce s-a intamplat, se tot intrebau cum baiatul acela a fost capabil sa sparga un strat atat de gros de gheata.

- Este imposibil sa reuseasca doar cu mainile, este imposibil, nu are suficienta putere. Cum a putut sa faca asta?, s-au intrebat pompierii.

Un batran care era in jur, ascultand conversatia, s-a apropiat de pompieri.

- Stiu cum a facut, a spus el.

- Cum, au intrebat pompierii curiosi?

Nu era nimeni in jurul lui care sa-i spuna ca nu o poate face.

Aceasta poveste transmite un mesaj puternic: este esential sa lupti pentru a-ti atinge propriile scopuri si obiective, lasand la o parte vocile care incearca sa-ti risipeasca sperantele.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Lovitura copil

Articole recomandate

Citeste si despre