Politista eroina! A alaptat un bebelus subnutrit si murdar, intr-un spital: „A fost un moment trist, mi s-a rupt sufletul vazandu-l asa”

/ / Modificat: 2023-11-25
Politista eroina! A alaptat un bebelus subnutrit si murdar, intr-un spital: „A fost un moment trist, mi s-a rupt sufletul vazandu-l asa”

O politista a alaptat la san un bebelus „subnutrit si murdar” care a fost adus intr-un spital in care era de garda. Celeste Ayala lucra la spitalul pentru copii Sor Maria Ludovica din Buenos Aires, Argentina, cand micutul a fost adus plangand in hohote. Ofiterul, care este la randul sau mama, le-a cerut medicilor permisiunea de a-l tine in brate si de a-l hrani, deoarece vedea ca bebelusului ii era foame, iar personalul spitalului era suprasolicitat.

Medicii au avertizat-o ca micutul era „murdar”, insa pe Ayala nu a interesat-o acest lucru. Ea l-a luat pe cel mic in brate si a inceput sa il alapteze. Imediat ce a inceput sa faca acest lucru, copilul s-a linistit.

„Mi-am dat seama ca ii era foame, deoarece isi ducea mana la gura, asa ca am intrebat daca este in regula sa il iau in brate si sa il alaptez. A fost un moment trist, mi s-a rupt sufletul vazandu-l asa”, a marturisit politista.

Fotografia care surprinde momentul in care politista alapteaza bebelusul a fost distribuita pe retelele de socializare de catre un coleg al femeii, Marcos Heredia. Acesta a scris:

„Vreau sa fac public acest mare gest de iubire pe care l-ai facut astazi pentru acest bebelus pe care nu-l cunosteai, dar pentru care nu ai ezitat sa te comporti ca o mama. Nu ti-a pasat ca era murdar, asa cum l-a numit personalul spitalului. Buna treaba, colega".

Potrivit presei locale, bebelusul mai are 5 frati, toti crescuti de o mama singura care se afla intr-o situatie disperata.

  • Surse: dailymail.co.uk, cnn.com
  • Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Alaptarea la san Alaptat bebelus

Articole recomandate

Citeste si despre