Plus1 si publicatia Jurnalul de Estetica lanseaza Beauty Talks

/ / Modificat: 2019-12-04
Plus1 si publicatia Jurnalul de Estetica lanseaza Beauty Talks

La sfarsitul lunii noiembrie, Plus1 a lansat seria de evenimente dedicate creatorilor de continut din zona de beauty cu un eveniment-pilot numit “Frumusetea - de la real la virtual”, in care o serie de specialisti au impartasit sfaturi utile pentru bloggeri, influenceri si microinfluenceri, au identificat subiecte de dezbatere si au starnit un dialog menit sa contribuie la cresterea calitatii si, implicit, a increderii publicului in informatiile pe care le gasesc online. 

Evenimentul a inclus 3 prezentari:

- Raluca Zdrobis, redactor de beauty in cadrul revistei Jurnalul de Estetica, a discutat cu participantele despre etapele unui review corect de produs, aspectele care nu trebuie omise, prezentand, de asemenea, tipuri de DOs and DON’Ts si exemplificand cele mai frecvente greseli care pot duce la pierderea increderii cititorilor. 

- Carmen Giuglea, medic estetician la Clinica Pogany, din Bucuresti, a vorbit despre cele mai noi tehnici si descoperiri in domeniul esteticii si despre procedurile non-invazive, care asigura un ten sanatos si atragator, avertizand, de asemenea, invitatele referitor la capcanele operatiilor estetice nenecesare. 

- Gabriela Simion, blogger de lifestyle si influencer, a moderat evenimentul si a impartasit colegelor sale de breasla din experienta sa de creator de continut, oferindu-le sfaturi si metode eficiente care sa le ajute sa lege o legatura stransa cu comunitatile pe care le construiesc. 

Misiunea evenimentelor Beauty Talks by Plus1 este de a de a ajuta la slefuirea noii generatii de bloggeri de beauty astfel incat acestia sa aiba acces la informatii corecte pentru a putea crea continut relevat si de calitate. 

“Lipsa informarii corecte si accesul rapid la platformele de socializare, precum si mecanismele de crestere fortata a comunitatilor din social media (Facebook, Instagram, Youtube) au facut ca numarul de persoane care dau sfaturi pe internet sau care fac review-uri de produse sa creasca considerabil. Dorinta de a posta mai mult, mai repede a atras dupa sine si o scadere a calitatii informatiilor disponibile, iar multi dintre utilizatori si cititori au inceput sa semnaleze si sa taxeze aceste discrepante. Prin Beauty Talks, Plus 1 doreste sa acopere aceste lipsuri si sa ajute, cu ajutorul specialistilor in domeniu,  la crearea unei blogosfere curate, in care continutul de calitate este cel mai important.”, declara Raluca Zdrobis, unul dintre cei 3 fondatori Plus1. 

Primul eveniment Beauty Talks s-a desfasurat in spatiul de evenimente al restaurantului Red Angus Steakhouse, din Bucuresti, unde participantele au fost rasfatate cu un meniu plin de savoare, din care nu au lipsit produsele semnatura ale locatiei, cum sunt salatele cu carne de vita, burgerii si cu vinuri romanesti, produse de crama Villa Vinea. Printre partenerii evenimentului, s-au numarat Bioderma, brandul de produse dermatocosmetice, si B-Selfie Romania, distribuitorul primului self-beauty filler, cu microace, premiat la concursurile internationale. 

Evenimentele Beauty Talks organizate in parteneriat cu Jurnalul de Estetica, vor avea loc regulat, in fiecare luna, incepand cu anul 2019. 

Despre Plus1

Plus1 este un proiect independent dezvoltat de Raluca Zdrobis (beauty editor Jurnalul de Estetica), Gabriela Simion (blogger de lifestyle) si Ana Doaga (organizator de evenimente),  ce are ca misiune organizarea unor serii de evenimente care sa contribuie la cresterea calitatii continutului din mediul online si a interactiunii dintre profesionisti, branduri si influenceri, punand pe masa o serie de subiecte de actualitate. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre