O tanara mamica, 29 de ani, cu Covid-19, a murit la scurt timp dupa nastere. Nu a apucat sa isi vada copilul

/ / Modificat: 2020-04-23
O tanara mamica, 29 de ani, cu Covid-19, a murit la scurt timp dupa nastere. Nu a apucat sa isi vada copilul

O tanara in varsta de 29 de ani a murit din cauza infectiei cu coronavirus. Fozia a fost testata pozitiv cu Covid-19 inca din timpul sarcinii. A nascut la 31 de saptamani prin cezariana. 

La scurt timp insa tanara s-a stins din viata, in spitalul din Birmingham Heartlands, pe 8 aprilie. Fiul ei, Ayaan Hanif Ali, s-a nascut pe 2 aprilie, la 31 de saptamani, prin cezariana.

A aflat ca are coronavirus la un control in timpul sarcinii 

Fozia a aflat ca are coronavirus in timpul unui control de sarcina, dupa ce medicul a sesizat ca are o usoara febra. Tanara mamica mergea des la controale pentru ca pierduse o sarcina anul trecut. 

Potrivit ITV News, sotul lui Fozia, Wajid Ali, a spus: „Au spus ca o sa o tinem aici pentru a afla si vom face un test Covid si au tinut-o doua zile. Ulterior, tanara a fost trimisa acasa, insa a inceput sa se simta si mai rau, avand dificultati de respiratie. A mers din nou de urgenta la spital. 

Fozia nu a putut primi vizitatori. Ea a putut sa ia legatura cu familia doar la telefon. La un moment dat, familiei i s-a spus ca starea ei se imbunatateste si ca va fi dusa la sectia de recuperare. 

Tatal lui Fozia a spus: "Ne-a dat speranta , ne-am entuziasmat. Au dus-o la sectia de recuperare, i-au dat telefonul, de fapt am vorbit cu ea.

Din pacate insa, starea tinerei s-a agravat brusc dupa nastere, iar medicii au fost nevoiti sa o conecteze la un ventilator. 

Micutul a venit pe lume, insa nu a apucat sa isi cunoasca mama. Tanara a murit la cateva zile dupa nastere, in urma unor complicatii. Ea a primit doar o fotografie cu bebelusul sau inainte de a muri. Copilul a fost testat negativ pentru coronavirus, dar ramane in spital.

nou nascut

Acum sunt impreuna 

Potrivit marturiilor facute de sotul tinerei, aceasta ar fi dezvoltat un cheag de sange si a intrat in coma. Medicii nu au mai putut face nimic ca sa o salveze. 

Wajid Ali, sotul ei afectat, a declarat pentru ITV News: "A fost foarte fericita, a primit fotografia copilului pe care asistentele au imprimat-o pentru ea.

Ultimele ei cuvinte au fost: "Uite, este copilul nostru si vom veni acasa curand". Sotul ei a spus ca au mai pierdut o fiica anul trecut: Acum sunt împreuna”.

Sursa: https://www.thesun.co.uk/

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre