O tanara de 21 de ani a murit dupa ce a nascut la spitalul din Targu-Carbunesti

/ / Modificat: 2019-10-17
O tanara de 21 de ani a murit dupa ce a nascut la spitalul din Targu-Carbunesti

O tanara in varsta de 21 de ani a murit imediat dupa nasterea prin cezariana la spitalul din Targu-Carbunesti, judetul Gorj. 

Alexandra Corbescu a ajuns miercuri dimineata la spital pentru un control de rutina, dar medicii au decis ca trebuie efectuata de urgenta operatia de cezariana. 

La scurt timp dupa ce a adus pe lume un baietel, tanara a intrat in stop cardio-respirator si a murit. Alexandra a apucat sa mai vorbeasca doar cu sora sa imediat dupa nastere, iar in timp ce vorbea la telefon i s-a facut rau. Medicii au reusit sa o stabilizeze, tanara fiind transferata la Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova, unde dupa aproximativ doua ore a intrat din nou in stop cardio-respirator. De aceasta data, medicii nu au mai putut face nimic. 

"A sunat-o pe sora ei la telefon si in timp ce discuta a sesizat sora ca se auzea doar un mormait. Practic, atunci sotiei i s-a facut rau, a intrat in coma si a ajuns iarasi pe masa de operatie. Eu eram acolo, dar medicii nu ne-au lasat sa intram sa o vedem deoarece ne-au spus ca ea este in stop cardio-respirator si nu e bine sa o vedem. Este posibil sa o fi operat din nou, mie nu mi-au zis nimic", a declarat Alexandru Gheorghe Dorian, iubitul Alexandrei, pentru gorjeanul.ro.

"Operatia de cezariana, a doua, daca era cu risc nu trebuiau sa o faca la Carbunesti. Si-au batut joc de viata ei, nu i-au facut nimic dupace ea a intrat in coma iar de trimiterea ei la alt spital nici vorba. Cred ca nu a vrut sa o trimita in alta parte, constienti ca va muri la Carbunesti. Au lasat doi copii fara mama si o familie indurerata peste poate", a mai precizat iubitul tinerei.

In urma cu patru ani, Alexandra a adus pe lume un alt baietel, tot printr-o operatie de cezariana.

Politistii si procurorii au deschis o ancheta pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a produs tragedia si asteapta rezultatul necropsiei, expertiza care va stabili cauza exacta a mortii.

Articole recomandate

Citeste si despre