O tanara acuza ca a pierdut sarcina pentru ca a fost tinuta zece ore in frig, in vama

/ / Modificat: 2020-04-15
O tanara acuza ca a pierdut sarcina pentru ca a fost tinuta zece ore in frig, in vama

O tanara sustine ca a pierdut sarcina dupa ce a fost tinuta zece ore in frig, in Vama Nadlac, la intoarcerea in tara, din Italia. Ea a stat o noapte intreaga intr-un cort de triaj pana cand autoritatile au gasit un loc unde sa o duca in carantina. 

Femeia, insarcinata in sase luni si jumatate, a intrat in tara la inceputul saptamanii trecute.

"Am fost tinuta doar in frig mai mult de zece ore. De la 3 dimineata pana la ora 14. Am stat doar afara. Am vazut un cort mai liber, acolo am stat pe o banca. M-am dus afara la 7-8 dimineata sa stau la soare," a marturisit tanara, potrivit Observator Tv.

Tanara a fost dusa intr-un hotel din Timisoara

Tanara in varsta de 26 de ani a fost carantinata intr-un hotel din Timisoara si a povestit ca aceea a fost prima zi in care nu a mai simtit copilul miscandu-se.

"Am sunat la ambulanta. A venit o doamna, i-am zis daca poate sa ma consulte, nu vreau sa merg la spital sa risc sa ma imbolnavesc. I-am zis daca poate sa asculte inimioara copilului, dar a zis ca nu poate face nimic. Doar daca vreau sa ma duc cu izoleta la spital," a mai spus tanara.

A fost testata pozitiv pentru COVID

A doua zi, tanara a sunat din nou la 112 si a ajuns la Maternitatea Odobescu din Timisoara. Trecusera 48 de ore de cand nu mai simtea miscarile bebelusului.

"S-a constatat absenta batailor cordului fetal, adica o sarcina oprita in evolutie. A fost testata la internare pentru noul tip de coronavirus, pana a venit rezultatul in cursul dupa-amiezii a avut loc nasterea cu fatul mort," a declarat Marius Craina, sef Sectie Obstetrica Ginecologie Maternitatea Bega, pentru Observator Tv.

Testul a aratat ca tanara era infectata cu noul coronavirus. Acum, se afla in spital si nu prezinta simptome.

Sursa: Observator Tv

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sarcina Carantina

Articole recomandate

Citeste si despre