"O sa ai un copil gras si bolanv!" Ce a raspuns o mama dupa ce a fost criticata pentru pachetelul de scoala al fiicei sale

/ / Modificat: 2023-09-14

Scoala a inceput si odata cu ea, au aparut si preocuparile parintilor legate de pachetelul de scoala al copiilor lor. Multi sunt in pana de idei cand vine vorba de pranzul celor mici si cauta deseori inspiratie online.

Tocmai pentru a le da idei altor parinti legat de ce sa le puna copiilor lor la pachet pentru scoala, o mama a postat mai multe imagini cu pranzul fetitei sale de 8 ani: un kiwi, o bucata de cascaval, crackers si doua sandwich-uri mici cu unt de arahide si capsune. Pe langa acestea, femeia i-a mai pus fiicei sale o punga de crackers cu aroma de branza (gustare de dimineata), o punga de chipsuri (gustare de dupa-amiaza) si mini prajiturele de ciocolata. Nu lipsesc sticlele cu apa si lapte.

pranz scoala copil

Femeia nu se astepta sa primeasca atat de multe critici din cauza pachetelului pe care i-l pregatise fetitei sale pentru scoala. Multi i-au spus ca nu le-ar da niciodata copiilor lor sa manance asa ceva, fiindca nu le aduce niciun aport nutritional si le ameninta sanatatea.

"Unde este pranzul propriu-zis? Mancarea adevarata? Mancarea sanatoasa?", a comentat o persoana.

Un alt internaut dezamagit a scris: "Pranz? Serios? Nimic bun pentru un copil de opt ani. Nu-mi pot imagina sa-i dau fiicei mele asta la pranz. Nimic sanatos si nimic din toate acestea nu este sigur pentru copii, daca nu vrei sa se imbolnaveasca".

"Unde sunt proteinele? Sunt literalmente doar grasimi, carbohidrati si iar grasimi si carbohidrati. Bineinteles ca fetitei ii place acest pranz, este practic numai zahar.", a mai scris cineva.

Inclusiv o profesoara a spus ca nu i-a venit sa creada ce a impachetat mama pentru pranzul fiicei sale. "Acest pranz cu siguranta nu ar fi fost acceptabil la scoala unde lucrez eu. Avem reguli destul de stricte in ceea ce priveste interzicerea alimentelor nesanatoase pe post de gustari".

Vazand pagina ei de Facebook inundata de critici si comentarii jignitoare, mama a ripostat. Ea a scris:

"1. 90% dintre oamenii care au comentat aici nici macar nu au copii 2. Au palete imature. 3. Sunt negativisti si singuri. 4. Bazandu-ma pe unele dintre paginile voastre, nu m-as grabi sa comentez. 5. Jumatate sunt prea lenesi ca sa incerce macar sa pregateasca vreun pranz si se lauda cu pranzurile gratuite de la scoala."

Raspunsul ei a fost bine primit de unii utilizatori de Facebook, o persoana laudand-o pe mama pentru mancare si a dezvaluit ca ar urma exemplul ei.

"Arata atat de delicios, multumesc pentru inspiratie", a comentat un urmaritor recunoscator.

"Venind din partea unei mamici al carei copil nu a mancat timp de doi ani la scoala, acest lucru arata grozav. Multumesc! Aveam nevoie de cateva idei si acestea arata minunat!", a spus un alt parinte.

Tu ce parere ai despre pachetelul pentru scoala pregatit de aceasta mama pentru fiica ei?

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mama Alimentatia copilului

Articole recomandate

Citeste si despre