O romanca stabilita in Elvetia a incercat sa isi ucida sotul cu paracetamol. Femeia ii punea medicamentul in mancare

/ / Modificat: 2024-02-16
O romanca stabilita in Elvetia a incercat sa isi ucida sotul cu paracetamol. Femeia ii punea medicamentul in mancare

 

O romanca stabilita in Elvetia a fost condamnata la 10 ani de inchisoare pentru tentativa de omor a sotului ei prin administrarea de doze mari de paracetamol in alimente si bauturi.

Ea a pus la cale acest plan impreuna cu un coleg, cu intentia de a-i provoca sotului o insuficienta renala. Cei doi complici au fost descoperiti cand anchetatorii au gasit mii de mesaje in telefoanele lor, care detaliau planul de a-l ucide pe sotul romancei.

Ambii complici au fost acuzati si condamnati pentru tentativa de omor. Intr-un turneu ironic al sortii, sotul femeii a murit ulterior de un atac de cord, din cauze naturale, la scurt timp dupa incident.

Recent, Curtea Administrativa din Elvetia a hotarat expulzarea romancei din tara si retragerea permisului sau de sedere dupa ce isi va ispasi pedeapsa de 10 ani de inchisoare.

Din fericire, barbatul a supravietuit initial, insa spre ghinionul celor doi, el a murit de un atac de cord, iar cateva luni mai tarziu, autopsia a aratat prezenta intoxicarii cu paracetamol.

Evenimentele au avut loc in 2016, dar Curtea Administrativa din Zug a hotarat recent ca femeia va fi expulzata din tara si va trebui sa-si piarda permisul de sedere dupa executarea pedepsei.

 

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Romanca

Articole recomandate

Citeste si despre