O profesoara de matematica a rabufnit in timpul orei: „Nu vreti, ma, sa invatati nimic, de aia sunteti prosti. O sa va duceti la capsuni in Spania”

/ / Modificat: 2023-10-04
O profesoara de matematica a rabufnit in timpul orei: „Nu vreti, ma, sa invatati nimic, de aia sunteti prosti. O sa va duceti la capsuni in Spania”

O profesoara de matematica a rabufnit in fata elevilor dupa ce a observat ca acestia filmau cu telefoanele mobile in timpul orei si chiar copiau de pe internet la testul pe care il daduse la clasa.  

Desi elevii nu mai au voie sa foloseasca telefoanele in timpul orelor, se pare ca acestia nu respecta aceasta interdictie. Profesoara chiar a confiscat cateva mobile. Mesajul dascalului descrie foarte bine situatia actuala a invatamantului romanesc. 

”Nu vreti ma sa invatati nimic, de aia sunteti prosti. Asta nu e scoala”

„Asta e scoala? Lasa telefonul, sa nu va uitati pe telefoane, ca stiu eu ca copiati. Credeti ca nu stiu ca copiati. Ca nu va duce capul ala, la nimica nu va duce, numa la prostii. Ma, atentie la mine, eu vreau sa judecati, ma. Sa stiti sa judecati. Cu ce sa judecati? Cu capul vostru. Da telefonul incoace. Nu aveti nimic in capul ala. Nu mai rade ma la mine, nu mai rade! Pe timpul meu, te luam de urechi si stai acolo la colt, pe coji de nuca”, a rabufnit profesoara de matematica.

Situatia in care s-a aflat profesoara de matematica este frecvent intalnita in scolile din Romania. Dascalii abia le mai pot face fata elevilor. Mesajul ei a fost insa unul dur, dar foarte adevarat. 

„Da tu ce faci? Te uiti la mine. Copiaza asta de pe tabla. Copiaza astea de pe tabla, nu te uita la mine. Si pe urma te duci la tacto si spui mi-a dat trei, mi-a dat patru, dar nu esti in stare sa copiezi doua ecuatii de pe tabla. Nu vreti ma sa invatati nimic, de aia sunteti prosti. Asta nu e scoala. Asta e porcarie ce e aici. O sa va duceti la capsuni in Spania, si in Italia, si o sa carati roabe si lopeti. Asta o sa faceti. In fata mea niciun pic de rusine nu aveti”, a mai comentat profesoara.

Surse: antena3.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Profesoara Matematica copii mici

Articole recomandate

Citeste si despre