O mama si-a dus copilul de 13 ani in portbagaj ca sa fie testat anti-Covid de teama sa nu se infecteze si ea

/ / Modificat: 2022-01-11
O mama si-a dus copilul de 13 ani in portbagaj ca sa fie testat anti-Covid de teama sa nu se infecteze si ea

Situatie revoltatoare in Texas! O tanara mama si-a dus fiul in varsta de 13 ani in portbagaj la un centru medical pentru a fi testat pentru Covid. Micutul iesise pozitiv la primul test facut de mama acasa, iar de teama sa nu se infecteze si ea si-a dus fiul in portbagajul masinii. 

Femeia in varsta de 41 de ani a fost imediat arestata pentru gestul sau si a fost eliberata pe cautiune. 

Sarah Beam a mers la stadionul Pridgeon din Houston unde poţi face un test COVID-19 fără să cobori din maşină. Ea a explicat unui cadru medical ca vrea sa il testeze pe fiul sau, insa l-a transportat in portbagaj de teama sa nu se contamineze si ea. Angajata centrului a cerut sa vada copilul, insa i-a precizat mamei că nu i se va face niciun test dacă acesta nu va sta pe bancheta din spate a vehiculului.

Poliţia, alertată de angajată şi pe baza imaginilor înregistrate de camerele video de supraveghere, a arestat-o sâmbătă pe profesoara Sarah Beam, bănuită că a pus în pericol viaţa copilului. Ea a fost eliberată duminică pe o cauţiune de 1.500 de dolari.

Femeia, în vârstă de 41 de ani, a fost până de curând profesoară la un liceu în Houston, dar în prezent se află în concediu administrativ, mai scrie sursa citată de Agerpres.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre