O mama nu a stiut ca este insarcinata pana cand a nascut la magazinul alimentar: "Bebelusul era pe jumatate afara"

/ / Modificat: 2023-10-09
O mama nu a stiut ca este insarcinata pana cand a nascut la magazinul alimentar:

Cand Ashleigh Miller-Cross a fost la cumparaturi la o bacanie locala in 2017, planuia doar sa plece cu mancare pentru familia ei, dar cu siguranta nu cu un alt nou-nascut.

La acea vreme, mama canadiana nascuse primul ei copil, Mia, cu 10 luni inainte, si nu avea nicio idee ca nu numai ca era insarcinata, dar si ca era deja la termen cand s-a indreptat spre un supermarket din Halifax.

"Chiar nu aveam nicio idee", a declarat Miller-Cross reporterilor in timpul unui eveniment la magazin. "Am presupus ca nu am pierdut in greutate pentru ca am avut-o pe Mia abia acum 10 luni, deci vreau sa spun ca nu am crescut in plus, asa ca este aceeasi marime. Nu am avut nicio pofta de mancare".

Travaliul s-a declansat in timp ce se plimba printre raioane 

In timp ce se plimba prin raioane, a inceput sa simta dureri intense, iar apoi, angajatii au ajutat-o sa mearga la baie.

"Am deschis usa si Ashleigh era acolo, iar bebelusul era pe jumatate afara", impartasise Malcolm Comeau, asistent manager al magazinului, pe pagina de Facebook Love What Matters. "Ea a tipat la mine: "Voi avea un copil!", iar eu mi-am luat automat telefonul si am sunat la 911".

Din fericire, supermagazinul Bayers Lake Atlantic are o clinica medicala in incinta sa, iar Comeau s-a grabit sa aduca un doctor pentru mama in travaliu.

"Am tras cu ochiul inapoi inauntru; copilul se nascuse. Era in regula. Respira", a povestit Comeau. "Este ca si cum alte instincte preiau controlul. Pur si simplu nu te mai gandesti la nimic altceva. E ca si cum ai cauta ajutor si ai face tot ce poti".

De la nasterea sa surpriza de la magazinul alimentar, bebelusul Ezra a fost tratat cu o sedinta foto pentru nou-nascuti care a onorat marea sa intrare neconventionala. Fotografiile il arata pe nou-nascut intins intr-un cos de cumparaturi, in mijlocul unei gramezi de diferite alimente de baza.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sarcina Nastere Bebelus

Articole recomandate

Citeste si despre