O fetita de sapte ani a murit dupa ce groapa de nisip pe care o sapa s-a prabusit

/ / Modificat: 2024-02-21
O fetita de sapte ani a murit dupa ce groapa de nisip pe care o sapa s-a prabusit

 

O tragedie a avut loc pe o plaja din Florida, SUA, unde o fetita de sapte ani a murit la spital dupa ce groapa adanca de nisip pe care o sapa cu un alt copil s-a prabusit peste ei. Greutatea nisipului a ingropat-o complet pe fata, in timp ce baiatul a fost ingropat pana la piept. 

Pompierii au intervenit folosind lopeti si scanduri pentru a indeparta nisipul in incercarea de a salva fetita. Cu toate eforturile, aceasta incetase sa mai respire cand a fost scosa. 

„A fost un accident de neinchipuit", a declarat pentru Miami Herald purtatoarea de cuvant a Pompano Beach Fire Rescue, Sandra King.

Paramedicii au incercat sa o resusciteze pe drumul catre spital, dar ea a fost declarata moarta la sosirea la unitatea medicala. Un martor a inregistrat momentul in care baiatul a fost dus la urgenta.

„Efectuam tehnici de salvare a vietii pentru a incerca sa-i readucem pulsul, dar acesta nu si-a mai revenit”, a spus Sandra King.

Nu se stie cu exactitate cat timp a fost prinsa fetita sub nisip. Copiii ar fi sapat groapa impreuna cu cativa adulti inainte ca aceasta sa se prabuseasca.

Un martor a inregistrat momentul in care baiatul a fost dus la urgenta. Cauza prabusirii groapei de nisip este subiectul unei anchete deschise de politie. Identitatea copiilor nu a fost dezvaluita din cauza varstei lor.

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tragedie copil

Articole recomandate

Citeste si despre