O femeie din Suceava a nascut acasa in noaptea de Inviere, asistata de trei pompieri SMURD: "E semn divin"

/ / Modificat: 2020-04-23
O femeie din Suceava a nascut acasa in noaptea de Inviere, asistata de trei pompieri SMURD:

Trei pompieri SMURD au asistat o femeie din Suceava sa nasca acasa, in nopatea de Inviere. "E un semn de la Dumnezeu."

Tudor, Ciprian si Lucian lucreaza la ISU SMURD de peste 10 ani. Daca Lucian este din judetul Suceava, ceilalti doi colegi sunt din Bistrita si au ales sa isi ajute colegii din Suceava in aceasta perioada.

Cei trei sunt obisnuiti sa intervina in cazuri confirmate de COVID-19, dar in noaptea de Inviere au avut parte de o misiune speciala in comuna suceveana Siminicea, scrie Mediafax.

"Noi am primit un apel ca avem o gravida dar nu ne asteptam sa gasim un bebe. Am ramas foarte uimiti," au povestit Ciprian si Lucian, care nu pot uita emotiile de a face fata unei asemenea incercari.

"Sa le dea Dumnezeu sanatate"

Unul dintre ei a spus ca a fost prima data cand a asistat la o nastere si este bucuros ca totul s-a terminat cu bine pentru mama, dar si pentru bebelus. "Sa le dea Dumnezeu sanatate," le-a urat acesta. 

Majoritatea misiunilor celor trei au legatura cu cazuri de coronavirus si considera aceasta interventie drept un semn divin.

suceava

"M-am gandit ca e un semn de la Dumnezeu aceasta interventie, ca lucrurile intra pe un fagas normal. E ca si cum ai lua o gura de aer proaspat," crede Lucian Iavnic, ISU Suceava.

Chiar daca interventiile la care participa sunt riscante, pompierii le-au transmis un mesaj de incurajare tuturor romanilor:"

Le spunem tuturor din acest judet si din toata Romania. Sa fie siguri ca o sa trecem cu bine peste si o sa rezistam," a afirmat Ciprian Cotut,  de la ISU Bistrita-Nasaud.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Suceava Nastere Femeie

Articole recomandate

Citeste si despre