O femeie, catre jandarmi: "Avem doi copii cu handicap si ne-ati dat 200 de milioane amenda"

/ / Modificat: 2020-04-30
O femeie, catre jandarmi:

Trei jandarmi au fost filmati la Vaslui in timp ce se indreptau catre duba institutiei, cu o femeie revoltata pe urmele lor.

Aceasta le reprosa o amenda abuziva aplicata sotului si faptul ca oamenii legii nu purtau  masti de protectie si manusi.

"Avem doi copii cu handicap si ne-ati dat 100 de milioane amenda ("200 milioane," a corectat-o unul dintre reprezentantii MAI). Niciunul dintre ei nu are masca si manusi. Mulțumim pentru abuz, domni jandarmi," a strigat femeia, potrivit Antena 3

Ce spune barbatul amendat

Barbatul amendat a povestit incidentul pe pagina sa de Facebook.

"Ora 21. Stau la rand la magazin la 2 metri fata de celalt din fata mea ca sa iau paine la copii pe strada Castanilor. Un grup de baieti stau in parcare la 6 m de mine, opreste masina de jandarmi si striga cei din spate veniti la noi. Eu stau unde ma aflam, iar 2 dintre jandarmi se dau jos si ma intreaba de ce nu vin la ei daca ma cheama, din 4 persoane care stateau la rand doar pe mine ma intreaba ce fac eu afara. Eu le zic ca am iesit sa iau paine si unul dintre ei ma intreaba da ce fumezi asa in sictir. Eu nu ii zic nimic, imi iau datele si imi zic ca o sa imi vina 100 de milioane amenda. Atunci sotia a venit cu telefonul si a inceput sa filmeze. Din filmare se aude ca domnul jandarm zice ca amenda o sa fie de 200 de milioane ca asa vrea dumnealui," a scris barbatul.

Potrivit reprezentantilor Jandarmeriei, incidentul s-a petrecut in fata unui bar, acolo unde sotul femeii era cu alte persoane si consuma alcool.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vaslui

Articole recomandate

Citeste si despre