Tatal a 5 copii si-a pus capat zilelor de suparare ca nu avea ce sa le dea sa manance micutilor

/ / Modificat: 2020-06-22
Tatal a 5 copii si-a pus capat zilelor de suparare ca nu avea ce sa le dea sa manance micutilor

Tatal a cinci copii mici din Stroiesti, Vaslui, si-a pus capat zilelor de disperare pentru ca nu avea ce sa le dea sa manance micutilor sai. Barbatul de 33 de ani s-a spanzurat intr-un grajd din apropierea casei.

Omul era vacar in sat si a vazut ca in acea zi nu mai aveau decat niste cartofi, dar nici macar o picatură de ulei, cu care mama sa faca ceva de mancare. Nici paine nu mai aveau, iar cei mici tot repetau "ne e foame, ne e foame." 

Infrant de neputinta, barbatul s-a prefacut ca pleaca cu vacile, dar a mers intr-un grajd din curte si s-a spanzurat, scrie vremeanoua.ro

Trupul sau a fost gasit de unul dintre copii, in varsta de 8 ani.

"Detergent si sapun as vrea, ca sa spal copiii"

O vecina care stie povestea familie a facut un apel public, iar cativa oameni au trimis deja la Stroiesti hainute, niste mancare si dulciuri. 

"Detergent si sapun as vrea, ca sa spal copiii," spune cu lacrimi in ochi mama celor cinci micuti, cu varste intre 11 luni si 12 ani.

"Sunt cinci copii si o mama, care au nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet, pentru ca mai mare pomana nu poate fi decat sa hranesti si sa imbraci niste copii necajiti," spun vecinii.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vaslui Mancare

Articole recomandate

Citeste si despre