O familie de romani din Spania poate ramane fara copil, dupa ce a inghitit o pastila de ecstasy gasita pe jos

/ / Modificat: 2019-09-10
O familie de romani din Spania poate ramane fara copil, dupa ce a inghitit o pastila de ecstasy gasita pe jos

Momente grele pentru o familie de romani care locuieste in Spania de 11 ani. Cosmarul pentru parinti a inceput in urma cu doua saptamani, cand bebelusul lor in varsta de 11 luni a inghitit o pastila de ecstasy pe care a gasit-o pe jos, la locul de joaca aflat in parcul de langa casa.

Mama copilului a crezut initial ca acesta a mancat creta. Dar micutul a inceput sa se simta din ce in ce mai rau si a ajuns de urgenta la spital. In urma analizelor, doctorii au stabilit ca micutul a fost intoxicat cu ecstasy, un drog extrem de puternic.

Parintii romani risca sa isi piarda copilul

Dupa trei zile in care s-a aflat sub supravegherea medicilor, baietelul a fost externat, insa parintii au observat ca pe fisa copilului, cazul era catalogat drept un risc social.

"In nota scrisa, era evidentiat faptul ca suntem romani si ca o sa fie deschisa o ancheta a serviciilor sociale si a politiei," a spus Andreea, mama bebeluslui, potrivit observator.tv.

Parintii au fost vizitati de serviciile sociale si au fost interogati. Apoi, acestia au fost nevoiti sa-si faca testele toxicologice, care au iesit negative.

Chiar si asa, ei risca acum sa piarda custodia copilului si asteapta decizia finala a judecatorului.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Droguri copii

Articole recomandate

Citeste si despre