Teroarea prin care a trecut Eugenia Serban din cauza fiului sau dependent de droguri: "Au fost 14 ani de chin, am facut un preinfarct"

/ / Modificat: 2024-03-11
Teroarea prin care a trecut Eugenia Serban din cauza fiului sau dependent de droguri:

 

Actrita Eugenia Serban a trait o mare drama in ultimii 14 ani, din cauza fiului sau, care este dependent de droguri. Vedeta a povestit ca a trecut prin momente cumplite, fiind amenintata, injurata si umilita de propriul sau copil. 

Invitata recent in cadrul podcastului realizat de Mara Banica, Eugenia Serban a facut dezvaluiri sfasietoare, de-a dreptul socante despre fiul sau Lorans Fawz Bataineh, in varsta de 30 de ani. 

Acesta este dependent de droguri si de la varsta de 16 ani i-a facut viata un calvar mamei sale. A fost nevoita la un moment dat sa sune la 112 pentru a scapa de amenintarile fiului sau. 

Eugenia Serban a trait timp de 14 ani un adevarat chin din cauza fiului ei, care este dependent de droguri. Actrita a fost terorizata, amenintata, injurata si umilita de propriul copil.

Tanarul incepuse sa si fure din casa bijuterii si alte obiecte de valoare pentru a face rost de drogurile care i-au acaparat viata. 

„Este un moment de neputinta. Nu mai stii ce sa faci si alegi sa traiesti. Probabil ca azi nu mai eram, nu pentru ca el mi-ar fi facut ceva, ci pentru ca nu mai puteam sa duc. Ca de exemplu, anul trecut – in august – am facut un preinfarct. Iti vine sa-ti iei viata, sa nu mai vezi si nu voiam sa ajung acolo. 

M-am gandit sa ajung acolo (n.r. – sa-si ia viata), orice mama se gandeste. Am ales sa iau ordinul de protectie, tocmai ca sa nu ajung acolo.  Statul nu ii ajuta cu nimic, nu le ofera nicio sansa acestor oameni, nu exista centre unde pot fi ajutati, te vezi neputincios”, a marturisit Eugenia Serban, in podcastul Marei Banica, potrivit Click!.

A cerut ordin de protectie impotriva fiului ei 

In 2023, Eugenia Serban a fost nevoita sa ceara ordin de protectie impotriva propriului copil. Acesta devenise foarte agresiv si o ameninta constant. 

„Incepi sa-ti cauti vina, te gandesti, ca parinte, unde ai gresit, uneori nu o gasesti, alteori ajungi te invinovatesti de niste lucruri care nu au nicio treaba cu realitatea. 

Este foarte complicat. M-as fi dat si pe mine numai sa stiu ca va fi bine. Am trecut prin toate starile posibile si imposibile pana in ziua in care am ajuns sa sun la 112 – dupa 14 ani de chin.  In primii ani a fost foarte greu – in perioada aia l-am si internat, imediat dupa ce a implinit 18 ani, iar anul 2023 a fost cel mai greu”, s-a mai confesat actrita.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Droguri Droguri copii Droguri adolescenti

Articole recomandate

Citeste si despre