Noi detalii despre tanara mamica care s-a aruncat de la etajul maternitatii unde a nascut

/ / Modificat: 2020-02-17
Noi detalii despre tanara mamica care s-a aruncat de la etajul maternitatii unde a nascut

O tanara mamica din Iasi s-a aruncat de la etajul 4 al maternitatii unde nascuse in urma cu  4 zile. Femeia urma sa fie externata in cateva ore.

Din pacate insa, aceasta a ales sa recurga la un gest teribil in loc sa mearga acasa cu bebelusul si sa se bucure de noua etapa din viata ei. Tanara in varsta de 34 de ani adusese pe lume un baietel perfect sanatos, de 2510 grame care a primit nota 9. In spatele fericirii de a deveni mama, tanara ascundea o mare drama. 

Era cunoscuta cu probleme psihice 

Potrivit informatiilor furnizate de reprezentantii spitalului, tanara era cunoscuta cu antecedente psihiatrice. La varsta de 18 ani, ea a suferit un soc teribil, dupa ce mama ei s-a sinucis. 

"Nu am aflat decat astazi de la familie ca mama era cunoscuta cu antecedente psihiatrice. La varsta de 18 ani si-a gasit mama decedata. si mama ei s-a sinucis. De atunci ea a avut internari la Psihiatrie, avea tratament. Dar nu stim daca l-a urmat sau intrerupt. Probabil suprapus pe aceste antecedente ale mamei si faptul ca depresia post partum exista cu o frecventa de la 1 la 3 la suta, a survenit acest eveniment nefericit", a mai spus doctorita.

Tatal bebelusului ar fi trebuit sa il ia pe copil si pe mama lui acasa, astazi.Infirmierele au descoperit insa tragedia, cand au venit sa faca curatenie de dimineata au vazut usa deschisa la balcon, au vazut-o pe femeie cazuta, au anuntat imediat, dar nu a mai putut fi salvata.

Dr. Anca Bivoleanu, purtator de cuvant la Maternitatea Cuza Voda a oferit amanunte despre tanara mamica sinucigasa.

"Am dori sa exprimam condoleante. Din pacate anuntam decesul pacientei de 34 de ani. Era prima data cand a ramas insarcinata si prima data cand a nascut", a spus doctorita.

Articole recomandate

Citeste si despre