Ministrul Educatiei, anunt despre perioada de inchidere a scolilor

/ / Modificat: 2020-03-15
Ministrul Educatiei, anunt despre perioada de inchidere a scolilor

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat duminica ca se prelungeste perioada de inchidere a scolilor, atat la nivel preuniversitar, cat si universitar. 

"Suspendarea cursurilor va continua. In hotararea 6 a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, deja era prevazuta modalitatea in care am putea prelungi periooada in care cursurile erau suspendate in toate unitatile de la nivel preuniversitar si universitar. In urma analizei situatiei si a evolutiei situatiei in care ne aflam, vom stabili pana cand vom tine cursurile inchise. Preocuparea Ministerului Educatiei e in special pentru prevenirea imbolnavirii copiilor. De aceea cred ca e oportun sa pastram cursurile suspendate", a precizat Monica Anisie, duminica, intr-o interventie la Realitatea PLUS. 

De asemenea, ministrul Educatiei a facut un apel la calm si responsabilitate catre parinti. 

"Mesajul catre parinti si elevi si studenti e un mesaj care indeamna la calm, dar si la responsalbilitate. Ii rog sa limiteze cat mai mult expunerea in spatii publice. E mai bine pentru copii sa ramana la domiciliu si sa nu-i expuna parintii inutil in spatii publice", a spus ministrul EducaČ›=tiei. 

Articole recomandate

Citeste si despre