Mihai Albu, cu politia la usa Iuliei pentru a-si vedea fetita. I-a facut plangere penala

/ / Modificat: 2020-06-15
Mihai Albu, cu politia la usa Iuliei pentru a-si vedea fetita. I-a facut plangere penala

Scandalul dintre Mihai Albu si fosta sa sotie, Iulia Albu continua si chiar a luat amploare. Pentru ca nu l-ar lasa sa isi vada fetita, designerul a mers la usa Iuliei Albu cu politia. 

Printr-un mesaj publicat pe contul sau de Facebook, Mihai Albu a transmis public ca a fost nevoit sa mearga acasa la fosta sotie cu politia, pentru a-si vedea fetita, pe Mikaela. 

"Pentru corecta informare si din cauza faptului ca la descinderea cu Politia au fost multi martori si mai mult ca sigur vor aparea reactii, am ales sa fac urmatoarele precizari. Nu mi-as fi dorit sa ajung in situatia in care sunt obligat sa recurg la organele penale competente prin formularea unei plangeri penale impotriva mamei fiicei mele pentru nerespectarea repetata a Hotararii Judecatoresti privind programul meu de vizita cu Mikaela. Avocata mea are in lucru aceasta plangere penala si sper ca macar in ultimul ceas mama Mikaelei sa realizeze ca prima persoana care are de suferit prin aceasta atitudine este chiar fiica noastra. O Hotarare Judecatoreasca trebuie respectata si nu in ultimul rand, interesul superior al minorului. Avocat Oana Anghel

Iulia Albu insa a declarat ca nu i-a interzis niciodata lui Mihai sa isi vada fiica. 

"Fostul meu sot nu doreste sa isi vada propriul copil. Au fost luni de zile in care am dus-o pe Mika si el nu am vrut sa o vada, a zis ca trebuie sa aiba grija de mama sa si a refuzat sa o vada", declara in urma cu putin timp Iulia Albu. 

Mihai Albu sustine ca Iulia i-ar fi spus fetitei ca el este bolnav de coronavirus

„Stimabila a declarat ca nu-mi va da copilul pe motiv ca inca ma duc la serviciu si se teme ca as putea-o infecta cu virusul Covid-19. Ma intreb, stimabila de ce se duce la serviciu si se expune aceluiasi virus si apoi se duce acasa la copil?', s-a plans Mihai Albu.

„Nu mai lua ca adevar absolut elucubratiile unui ipocrit. Efectiv ne rugam de el sa isi viziteze copilul iar el refuza spunand ca ne batem joc de el si ca el nu are timp. El ar vrea sa o vada doar la el acasa unde sta cate 8 ore pe tableta si practic nu il deranjeaza. in aceasta perioada o poate vedea strict in fata blocului unde se pot juca si 3 ore, dar na, asta presupune un efort pentru el, din cate inteleg', i-a dat Iulia replica.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre