"Meloritm", in parteneriat cu scoli si gradinite din sectorul 4, organizeaza spectacolul caritabil Help Simona

/ / Modificat: 2019-05-10

Simona Stoica este o fetita de 11 ani si 6 luni. S-a nascut cu sindromul Goldedhar, iar plamanul stang este dezvoltat in proportie de 10%.

La nastere a avut un chist dermoid epibulbar si din aceasta cauza a facut ulcer corneean. A suferit peste 15 interventii chirurgicale la ochisor, iar omoplatul stang este ridicat si trebuie operat pentru a fi lasat in jos 3 cm.

Operatia costa 40.000 Ron si dupa 6 luni de la interventia asupra omoplatului, ar trebui operata la coloana, deoarece are scolioza congenitala si mai multe malformatii ale vertebrelor si coastelor. Operatia la coloana costa 70.000 Ron, iar aceasta interventie nu se poate face in Romania. Speranta parintilor este in spitalul Neker, din Franta.

In vederea strangerii de fonduri, pentru ca aceasta fetita minunata sa poata sa se bucure de copilarie, vom organiza spectacolul din data de 11 mai 2019, ora 11,00, la Palatul National al copiilor.

Au raspuns invitatiei noastre numerosi oameni cu suflet mare, iar acestia vor fi prezenti cu un moment artistic in cadrul spectacolului.

Daca sunt persoane care doresc sa participe cu momente artistice ori sa doneze o suma de bani, va rugam sa ne contactati la nr.de telefon 0766266225, ori la adresa de e mail lizettamihaila@yahoo.com.

help-simona1

Parteneri ai evenimentului: Corul de copii al Palatului National al Copiilor- MELORITM, Cercul de teatru al Palatulului National al Copiilor ,,Act Anima", Sc. Gimn. ,,Emil Racovita ", Sc. Gimn. Nr.113, Sc. Gimn. De arta nr. 5, Scoala de dans ,,Instinct Dance", Sc. Gimn. Nr.190, Gradinita,,Strop de Roua ", Gradinita ,,Panseluta", Gradinita ,,7 ani", Asociatia ,,Copii muzicieni", Grupul vocal Presstisimo music.

Va asteptam la spectacol! Vor fi momente de muzica, teatru, dans si magie!

Persoana de contact: profesor organizator Mihaila Lizetta.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre