Medicul Mihai Craiu a renuntat la proiectul Spitalul Virtual pentru Copii. De ce a luat pediatrul aceasta decizie

/ / Modificat: 2021-12-05
Medicul Mihai Craiu a renuntat la proiectul Spitalul Virtual pentru Copii. De ce a luat pediatrul aceasta decizie

Medicul pediatru Mihai Craiu, de la Institutul Național pentru Sănătatea Mamei şi Copilului „Alessandrescu-Rusescu”, a anuntat ca renunta la proiectul Spitalul Virtual pentru Copii, dupa patru ani in care a muncit la aceasta pagina de socialiazare. 

Doctorul a marturisit ca a luat aceasta decizie in urma mai multor atacuri. 

Dr. Mihai Craiu, medic primar pediatrie la Institutul Național pentru Sănătatea Mamei şi Copilului „Alessandrescu-Rusescu”, pune capăt proiectului Spitalul Virtual pentru Copii.

“Cred că explicațiile nesolicitate nu aduc nici un fel de beneficii, în România. Probabil că trebuia să fac acest efort cu mii de răspunsuri și comentarii, aici în SVC, în toți acești aproape 4 ani. Un efort voluntar (adică neretribuit în nici o formă, nici direct, nici indirect) destinat unei utopii...Nu spun că nu a folosit nimănui... Probabil că unora le-a fost de folos. Sunt câțiva părinți (știu ei care) ce au copiii în viață datorită SVC. Dar sunt și foarte mulți pe care îi irită cele scrise aici și nu au altă soluție mai buna decât ‘producțiile’ suburbane”, a scris medicul.

“Să înțeleg că este inutilă orice construcție în acest spațiu virtual al Social Media. In afară de ură și frustrare nu există nici o altă consecință care să se repete iar și iar...Am altele mai bune de făcut, la spitalul real... Cu pacienții internați, cu studenții, cu rezidenții”, a mai scris medicul.

Articole recomandate

Citeste si despre