Marturia mamei copilului de 12 ani din Botosani, care si-a pus capat zilelor: "L-am strigat, dar nu a revenit"

/ / Modificat: 2020-06-12
Marturia mamei copilului de 12 ani din Botosani, care si-a pus capat zilelor:

Familia copilului de 12 ani din Botosani, care si-a pus capat zilelor in noaptea de marti spre miercuri, este in stare de soc. Nimeni nu-si explica ce s-a intamplat in mintea baiatului de a ajuns sa recurga la acest gest.

"De ce a tinut atat la telefonul ala? De ce?," se intreaba mama disperata, fara sa gaseasca vreo explicatie.

Inainte de tragicul eveniment, tatal plecase pe camp. Acasa erau mama, cu toti cei trei frati. La un moment dat, baiatul de 12 ani a iesit din camera in care se afla cu fratele mai mare. In jurul orei 22.00, mama a realizat ca baiatul disparuse, asa ca i-a spus sotului ei, care intre timp venise de la munca.  

Mama baiatului: "L-am strigat, dar nu a revenit"

Potrivit monitorulbt.ro, tatal ii transmisese fratelui mai mare ca atunci cand baiatul de 12 ani se intoarce acasa, sa ii ia telefonul mobil, drept pedeapsa pentru ca plecase fara sa anunte pe nimeni. Cand a aflat de pedeapsa, pustiul a iesit pe usa si nu s-a mai intors.

"In acel moment copilul s-a intors si a iesit pe usa fara sa spuna nimic. A plecat in gradina si a sarit gardul prin spate, unde este un post care era folosit pe timpuri de graniceri. Am spus baiatului mare sa mergem sa il cautam, ca el nu mai facuse niciodata asa ceva. L-am strigat, dar nu a revenit," a povestit mama baiatului.

Cel care l-a gasit fara suflare, intr-o magazie, a fost chiar tatal sau. A sunat disperat la 112, dar echipajul de salvare nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viata.

"Tatal lui nu l-a batut niciodata. Eu nici atat. Nici macar o palma sa ii dau. Cu un deget. Nu stiu. Nu pot sa imi imaginez," a mai spus femeia.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Pedeapsa

Articole recomandate

Citeste si despre