Mama din Suceava care si-a omorat trei nou-nascuti, lasata sa se intoarca la cei trei copii pe care ii mai are

/ / Modificat: 2019-09-11
Mama din Suceava care si-a omorat trei nou-nascuti, lasata sa se intoarca la cei trei copii pe care ii mai are

Decizie surprinzatoare. Femeia din Suceava care a recunoscut ca si-a ucis trei copii imediat dupa ce le-a dat viata si i-a ingropat in curtea casei a fost lasata sa mearga acasa, alaturi de ceilalti trei micuti pe care ii mai are.

Angajatii de la Protectia Copilului si-au dat acordul pentru reintegrarea femeii in familie, cu conditia ca cei trei copii cu varste intre 6 si 10 ani sa nu ramana niciodata singuri cu mama lor.

Foto:Spyews

"Sunt predati in grija matusii, desi se afla in casa parintilor. De la Parchetul din Suceava am primit un raspuns care arata ca toate informatiile pe care le dorim noi sa le obtinem privitor la mama copiilor sunt informatii dintr-un dosar penal si nu ni le pot da," a declarat Nicoleta Daneliuc, purtatorul de cuvant al DGASPC Suceava.

A avut discernamant cand si-a omorat bebelusii

Femeia a fost supusa unei expertize psihiatrice, in urma careia s-a stabilit ca a avut discernamant in momentul crimelor.

Trecutul sinistru a iesit la iveala dupa ce o colega de serviciu a observat ca femeia a nascut, desi tinuse sarcina ascunsa. A anuntat politia, iar anchetatorii au descoperit ca acesta asfixiase bebelusul cu un sac de gunoi imediat dupa ce l-a adus pe lume si apoi il ingropase in curtea casei. La audieri, femeia a recunoscut ca si-a mai ingropat inca doi copii de-a lungul anilor.

Alt caz asemanator

Acesta nu este singurul caz de acest fel. Si rezidenta de la Oradea, care este banuita ca in urma cu patru ani si-a omorat fetita de doar o luna si apoi a ingropat-o in curtea unei case parasite, este libera. Ea nu poate fi acuzata de nimic pana nu va fi gata raportul medico-legal care va stabili motivul mortii bebelusului.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mama bebelusi

Articole recomandate

Citeste si despre