Mama dependenta de pulberea de talc.De 15 ani se trezeste de 4 ori pe noapte pentru a consuma pudra

/ / Modificat: 2020-01-08
Mama dependenta de pulberea de talc.De 15 ani se trezeste de 4 ori pe noapte pentru a consuma pudra

O mama a marturisit ca obisnuieste sa manance un tub de pulbere de talc pe zi. Ani de zile a ascuns acest ritual halucinant, pentru care a cheltuit mii de euro.

Lisa Anderson, in varsta de 44 de ani, din Marea Britanie se confrunta cu anxietate si depresie si a marturisit ca a inceput sa manance pulbere de talc in urma cu 15 ani, pentru ca o folosea pentru fiul ei cel mic, dupa baie, scrie unilad.co.uk.

Si-a ascuns 10 ani acest obicei

Ea a mai povestit ca se trezeste de patru ori pe noapte pentru a inghiti pulbere de talc, iar prima portie o ia chiar dimineata cand se trezeste. Femeia nu mananca decat o singura masa pe zi, iar in rest consuma pulbere de talc si merge de cel putin 40 de ori pe zi la toaleta.

Timp de 10 ani, Lisa Anderson nu a vorbit despre acest obicei, dar dupa separarea de tatlal copiilor sai a decis sa ceara ajutorul medicilor  si a povestit despre drama pe care o traieste.

"Inteleg ca vi se pare ciudat, dar are gust bun. Pot sa mananc si 200 de grame de pudra pe zi. Imi amintesc ca m-a atras cu adevarat mirosul sau," a marturisit femeia, mama a cinci copii.

A cheltuit 8.000 de lire pe pulberea de talc

Medicii considera ca ar fi vorba despre o posibila deficienta de fier si de sindromul PICA, o tulburare alimentara caracterizata printr-o pofta de a manca produse nealimentare. Pudra de talc este un mineral compus din magneziu, silicon si oxigen.  

Lisa a facut un calcul si a reiesit ca a cheltuit aproximativ 8.000 de lire sterline pentru pofta ei neobisnuita. Ea a dezvoltat pentru prima data simptomele sindromului PICA in 2004, la doar cateva zile dupa nasterea celui de-al cincilea copil.

Taguri Dependenta Marea britanie

Articole recomandate

Citeste si despre