Mama de gemeni, rapusa de coronavirus in doar trei zile

/ / Modificat: 2020-04-03
Mama de gemeni, rapusa de coronavirus in doar trei zile

Mama unor baieti gemeni in varsta de sase ani si-a pierdut viata, rapusa de coronavirus la doar trei zile dupa aparitia primelor simptome.

Femeia nu avea alte probleme de sanatate. Caroline Saunby s-a prabusit in casa inainte de a fi dusa la spitalul universitar James Cook din Middlesbrough de o ambulanta aeriana. Insa medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.

Familia a declarat ca femeia facea eforturi mari sa respire si s-a crezut ca are amigdalite, potrivit Daily Mail.

Femeia a lasat in urma ei pe cei doi fii gemeni, Joseph si Elliot, dar si pe sotul indurerat.

Cand vor incepe oamenii sa ia in serios acest virus

Devastata, sora ei geamana a transmis un mesaj cutremor pe Facebook, in incercarea de a-i incuraja pe oameni sa ia in serios acest virus si sa respecte toate masurile de precautie necesare pentru a evita infectarea.

"Vietile noastre au fost distruse pentru totdeauna de acest virus oribil pe care oamenii inca nu il iau in serios. Caroline avea 48 de ani, era sanatoasă, fara alte probleme medicale.

A fost luata de langa noi in trei zile. Cand vor incepe oamenii sa ia acest virus in serios?

Singura mea mangaiere este sa stiu ca si-a atins cele mai importante obiective in viata. Si-a intalnit dragostea  vietii sale, s-a casatorit, avand acesti baieti frumosi," a scris sora femeii pe Facebook. 

Sora lui Caroline a mai spus ca intreaga familie este izolata: "Nu ii putem consola nici pe baieti, nici pe parintii nostri, nu putem organiza o inmormantare cum se cuvine. Asta e realitatea nedreapta."

Sursa: Daily Mail

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Coronavirus Simptome

Articole recomandate

Citeste si despre