Inspectoratul scolar Bucuresti: Avem o problema cu parintii veniti din Italia

/ / Modificat: 2020-02-27
Inspectoratul scolar Bucuresti: Avem o problema cu parintii veniti din Italia

Inspectoratul scolar Bucuresti a facut un anunt important privind ingrijorarea asupra raspandirii coronavirusului in scoli. Reprezentantii inspectoratului au declarat ca exista o problema cu parintii veniti din Italia.

Acestia isi trimit copiii la scoala, desi nu au voie sa intre in clase, a spus Marian Banu, purtator de cuvant al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.

"Avem o problema cu parintii care vin din Italia. Si paradoxul este ca parintele trimite copilul la scoala. Orice copil care a fost in perioada asta in Italia nu va intra la clasa”, a spus Marian Banu la comandamentul de urgenta  de la la Primaria Capitalei, potrivit Mediafax.

Gabriela Firea nu inchide scolile 

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, la comandamentul de urgenta, ca in acest moment nu se impun masuri grave in Capitala."Principala intrebare a bucurestenilor este daca se impune inchiderea scolilor. Este normal ca parintii sa-si faca griji. Le-am transmis tuturor ca toate deciziile se iau la nivelul Comitetului national special pentru situatii de urgenta, iar noi, pentru Bucuresti, tinem legatura cu toate institutiile nationale si respectam toate regulile care ni se impun, in functie de evolutia situatiei. Nu este cazul sa luam masuri anticipative, sa venim cu masuri grave”, a spus Firea.

Articole recomandate

Citeste si despre