Imaginea durerii in autocarul groazei din Bulgaria: mama si cei doi copii au murit imbratisati

/ / Modificat: 2021-11-24
Imaginea durerii in autocarul groazei din Bulgaria: mama si cei doi copii au murit imbratisati

O tragedie fara margini s-a produs luni noapte in Bulgaria. Un autocar in care erau 53 de pasageri care se intorceau dintr-o vacanta din Istanbul a luat foc in timp ce rula pe autostrada. Doar sapte persoane au reusit sa scape din iadul in flacari dupa ce un tanar a spart unul dintre geamurile din spate ale autocarului. 

Oamenii legii sositi la fata locului au avut parte de un soc in momentul in care au ajuns la locul tragediei. Oamenii au ars pur si simplu de vii in autocar, dupa ce soferul a murit pe loc si nimeni nu a mai putut sa deschida usile. Una dintre imaginile care ii va bantui mult timp pe salvatori a fost aceea in care o mama si cei doi copii ai sai, gemeni, au murit toti trei in brate. 

46 de oameni au murit, 12 dintre ei copii, după ce autocarul cu care se întorceau din vacanţa în Turcia a luat foc pe autostradă.

Boyko Rashkov, ministru de interne bulgar: Imaginile sunt îngrozitoare. Nu poţi privi aşa ceva. Cadavrele stau grămadă. Oamenii sunt arşi până la cenuşă.

Cu toţii veneau din vacanţă de la Istanbul şi se întorceau acasă, în Skopje. Un drum de aproape 800 de kilometri. Călătoria s-a sfârşit brusc în Bulgaria, la Pernik. La două noaptea, la 40 de kilometri distanţă de Sofia, autocarul a luat foc şi, în câteva clipe, a ars ca o torţă.

Conform primelor informatii, autocarul a lovit o portiune din parapetul autostrazii si a luat foc. 

Zoran Zaev, premier Macedonia de Nord: Unii pasageri au reuşit să spargă ferestrele din spate ale autocarului. Aceste 7 persoane sunt şi cele care au reuşit să se salveze.

Articole recomandate

Citeste si despre