Ikea retrage de la vanzare o jucarie periculoasa pentru copii. Prezinta risc mare de sufocare

/ / Modificat: 2023-03-21
Ikea retrage de la vanzare o jucarie periculoasa pentru copii. Prezinta risc mare de sufocare

Ikea a retras de urgenta de la vanzare o jucarie, dupa ce s-a constatat ca aceasta prezinta un risc mare de sufocare pentru copii. 

Este vorba despre un joc pentru pescuit, la care s-a observat ca niturile mici de pe jucarie se pot desprinde. Jocul se numeste Blavingad, iar reprezentantii Ikea atentioneaza parintii sa returneze acest produs daca il au acasa. Compania va rambursa integral suma. 

Ikea spune că siguranța e mai presus de profit

„Siguranța este prioritatea principală la IKEA. Așadar, luăm măsuri de precauție și rechemăm jocul multicolor pentru pescuit Blavingad, din cauza unui potențial pericol de sufocare. IKEA dezvoltă produsele utilizând un program riguros de evaluare a riscurilor și de testare, pentru a se asigura că acestea respectă toate legile și standardele aplicabile pe piețele unde sunt vândute. În ciuda acestui fapt, ni s-a adus la cunoștință faptul că niturile mici de pe jucărie se pot desprinde, ceea ce duce la un potențial pericol de sufocare, în special în cazul copiilor mici. Așadar, rechemăm jocul multicolor pentru pescuit Blavingad”, transmite compania.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sufocare copii Jucarie pericol sufocare

Articole recomandate

Citeste si despre