Apel IKEA. O masa de infasat prezinta risc de desprindere

/ / Modificat: 2019-04-30
Apel IKEA. O masa de infasat prezinta risc de desprindere

IKEA a anuntat, marti, ca a decis sa recheme pentru reparatii masa de infasat/comoda SUNDVIK.

"IKEA a primit trei rapoarte de incidente in care partea pliabilă a mesei de infasat/ comodei SUNDVIK s-a slabit, iar copiii au cazut de pe masa," se arata intr-un comunicat, potrivit Digi24.

In cazul acestor incidente, piesele de siguranta nu au fost utilizate conform instructiunilor, sustine compania.

"Produsele sigure sunt intotdeauna o prioritate IKEA si regretam sa auzim despre aceste incidente, dar ne bucurăm, din ceea ce stim noi, ca toti copiii sunt bine. IKEA a luat masuri de precautie si va imbunatati in continuare comunicarea despre produse," a spus Emelie Knoester, un manager IKEA.

IKEA ar fi observat ca utilizatorii tind sa foloseasca produsul ca pe o masa de infasare pliabila, zilnic si sa nu utilizeze accesoriile de siguranta, conform instructiunilor.

"Scopul acesteia este de a fi folositaa pentru schimbarea scutecelor celor mici. Al doilea rol este de mobilier pentru depozitare," se mai arata in comunicat.

IKEA chema clientii pentru a repare masa 

”Toti clienţii care au masa de infasat/comoda SUNDVIK si care au ratacit sau au pierdut piesele de siguranta sunt rugati sa contacteze IKEA pentru a primi gratuit altele noi. Clientii nu vor trebui sa prezinte vreo dovada pentru achizitionare, cum ar fi bonul fiscal," se precizeaza in comunicat.

Magazinul Ikea din România a fost al 253-lea deschis in a 35-a tara, pe 21 martie 2007

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre