Gestul extrem al unui tata. I-a luat viata copilului sau de cinci ani pentru ca nu-l iubea

/ / Modificat: 2020-05-13
Gestul extrem al unui tata. I-a luat viata copilului sau de cinci ani pentru ca nu-l iubea

Un fotbalist turc a recurs la un gest extrem fata de propriul sau fiu. El a marturist ca i-a luat viata micutului in varsta de cinci ani dintr-un motiv socant: nu-l iubea.

  

Tragedia a avut loc pe 23 apilie in spital, dupa ce fotbalistul s-a internat alaturi de baietelul sau, care prezenta simptome de coronavirus. 

"Am avut o criza nervoasa cand am ramas doar noi doi in salon"

La data respectiva, doctorii au stabilit ca micutul a pierdut lupta cu boala. Insa, la doua saptamani dupa deces, Cevher Tokas, fotbalist la echipa Bursa Yıldırımspor, din ligile inferioare, a marturisit ca el i-a luat viata copilului, prin asfixiere, potrivit cotidianului turc Fanatik.

"Am avut o criza nervoasa cand am ramas doar noi doi in salon. L-am presat cu perna pe fata aproximativ 15 minute, in timp ce fiul meu se zbatea. Apoi am inceput sa strig dupa doctor. L-au dus la terapie intensiva, dar dupa o ora si jumatate mi-au spus ca a murit," a fost marturia cutremuratoare a lui Cevher Toktas. 

"Niciodata nu l-am iubit"

Acesta a mai marturisit ca nu si-a iubit niciodata baiatul si ca a avut o "cadere nervoasa" in momentul in care i-a luat viata.

"Niciodata nu l-am iubit, de cand s-a nascut. Nu stiu de ce. Singurul motiv pentru care l-am omorat este acesta, pur si simplu nu-l iubeam si nu l-am vrut. Nu am nicio problema psihica," a afirmat fotalistul de 32 de ani in fata politistilor.

Dupa aceasta oroare, Cevher Toktas si-a sunat sotia, insa nu i-a marturisit ca el i-a luat viata baietelului.

Fotbalistul risca acum inchisoarea pe viata.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre