Gest impresionant la Navodari. Un comerciant imprumuta gratuit colace de plaja copiilor care nu au

/ / Modificat: 2022-07-10
Gest impresionant la Navodari. Un comerciant imprumuta gratuit colace de plaja copiilor care nu au

Intr-o lume in care totul este din ce in ce mai scump, exista si oameni cu suflet mare, care fac gesturi care ii lasa fara cuvinte pe cei din jurul lor. Sunt oameni care ne redau speranta intr-o lume mai buna, iar un astfel de exemplu vine de la malul marii. In plin sezon estival, cand multe familii fac eforturi pentru a le oferi copiilor macar cateva zile de vacanta la mare si bugetul pentru cheltuielile de acolo este redus, un comerciant vine in sprijinul turistilor cu posibilitati reduse.

Barbatul, care are o taraba cu produse pentru plaja in zona Taberei Lebada Navodari, a publicat pe Facebook un anunt prin care le transmite parintilor care nu isi permit sa le cumpere copiilor colac pentru plaja ca le ofera cu imprumut de la cortul sau. Cu alte cuvinte, perintii pot imprumuta dimineata un colac pentru copil, pe care sa il returneze la finalul zilei de plaja. Gestul comerciantului a impresionat pe toata lumea care a aflat despre el, iar mesajul publicat pe Facebook s-a viralizat.

„Va salut. Orice parinte din orasul Navodari si nu numai, ce vine la plaja si nu isi permite un colac pentru copilul lui, il rog sa treaca pe la cortul alb din Tabara Lebada Navodari si va primi un colac pe care il va returna la plecare de pe plaja”, este mesajul transmis de barbat pe Facebook.

Gestul sau a ajuns si in atentia presei si chiar a fost contactat de reporterii din Constanta. Comerciantul a povestit ca i-a venit ideea de a face acest gest in momentul in care a vazut multi parinti cu copii care nu isi permiteau sa le faca celor mici o bucurie si sa le cumpere un colac sau alt accesoriu pentru plaja pe care micutii si-l doreau. Astfel, el a decis sa ofere gratuit colace de plaja copiilor, pentru a le face o bucurie. Micutii le pot folosi la plaja, dupa care le returneaza in acelasi loc de unde le-au luat.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre