Doi copii si mama lor au murit dupa ce un incendiu a izbucnit in apartament din cauza unei biciclete electrice

/ / Modificat: 2023-07-05
Doi copii si mama lor au murit dupa ce un incendiu a izbucnit in apartament din cauza unei biciclete electrice

O femeie in varsta de 31 de ani si cei doi copii ai sai, de 4, respectiv 8 ani, au murit dupa ce un incendiu a izbucnit in apartamentul lor din cauza unei biciclete electrice lasata la incarcat. 

Mama micutilor, Gemma Germeney, a murit la fata locului, iar cei doi copii s-au stins la spital. Incendiul a izbucnit vineri noapte, intr-un duplex din Sackville Close, Cambridge. Pentru stingerea focului au intervenit 30 de pompieri. 

„Se crede ca incendiul a pornit accidental, iar cauza cea mai probabila a fost o bicicleta electrica", a declarat un purtator de cuvant al serviciului de pompieri.

„Credem ca este vorba despre o bicicleta electrica care se incarca. Stim ca bicicletele si scuterele electrice sunt populare in acest moment si ii indemnam pe toti cei care au una sa fie constienti de riscurile potentiale si sa urmeze precautii simple pentru a reduce probabilitatea supraincalzirii bateriilor”, a precizat comandantul zonei, Stuart Smith, potrivit Mirror.

Potrivit politiei, in apartament se mai afla un barbat in varsta de 30 de ani care a reusit sa iasa din casa inainte de sosirea echipajelor de pompieri. Acesta a suferit insa rani grave si se afla in stare critica la spital. 

  • Surse: mirror.co.uk
  • Foto: mirror.co.uk

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bicicleta copii

Articole recomandate

Citeste si despre