Fetita care a supravietuit 11 zile in pustietate, in Siberia, a castigat un concurs de frumusete

/ / Modificat: 2020-01-06
Fetita care a supravietuit 11 zile in pustietate, in Siberia, a castigat un concurs de frumusete

O fetita care a supravietuit 11 zile in pustietate, in Siberia, impreuna cu catelusa ei, a castigat un concurs de frumusețe pentru copii in Rusia. Karina Cikitova a fost desemnata Mini Miss Yakutia, la competitia pentru copii organizata in republica rusa Sakha, potrivit Daily Mail.

Karina Cikitova a fost supranumita fetita-Mowgli in 2014, cand a fost gasita dupa 11 zile in pustietatea din Siberia. Copila, care avea 5 ani la acea vreme, a plecat dupa tatal sau si s-a pierdut in padure.

A supravietuit cu ajutarul catelusei

Timp de 11 zile, Karina a supraviețuit mancand fructe de padure. Noaptea s-a incalzit cu ajutorul catelusei sale Naida, pe atunci un pui, care a insotit-o in aventura periculoasa in pustietate.

Cand a fost gasita, Karina a devenit un adevarat erou local. Autoritatile i-au ridicat chiar si o statuie care o infatiseaza alaturi de catelusa ei.

Acum, fetita are 10 ani. Ea a pariticipat la un concurs de frumusete online si a fost aleasa de public castigatoare, primind titlul Mini Miss Yakutia.

siberia1

Karina urmeaza cursuri de balet si viseaza sa devina balerina, dar are rezultate foarte bune si la scoala. Ea exceleaza la matematica si stie foarte bine limba engleza, Potrivit New York Post.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre