Elevii olimpici sustin cursuri gratuite in cadrul programului "Impreuna pentru Educatie" pentru a-si ajuta colegii sa progreseze

/ / Modificat: 2022-08-02
Elevii olimpici sustin cursuri gratuite  in cadrul programului

Elevii olimpici isi pot ajuta colegii sa progreseze la disciplinele care le fac probleme. Totul se desfasoara in cadrul programului de voluntariat “Impreuna pentru Educatie”.

Programul "Impreuna pentru Educatie" este o tabara educativa organizata de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei.

"De peste 30 de ani, Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei sustine si promoveaza valorile autentice romanesti si performanta la cel mai inalt nivel, investind continuu in educatia si pregatirea tinerelor generatii. Programul de voluntariat 'Impreuna pentru educatie' isi propune sa aduca impreuna copii si tinerii romani, cu voluntari cu expertiza si pasiune, cu scopul de a crea contexte relevante de invatare si dezvoltare. Voluntarii care se vor inscrie in acest program vor beneficia de contracte care sa ateste activitatea desfasurata, de materiale educationale, de sustinere si de promovare din partea FDVDR", a declarat Trisi Cristea, Director General, Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei.

In total vor avea loc trei cursuri de aprofundare a cunostintelor in cadrul programului. Acesta va debuta cu un curs de excelenta prin  matematica, pentru a sprijini si dezvolta competentele elevilor, apeland la creativitate si inovatie. 

Urmeaza apoi alte doua cursuri: "Magia Fizicii" si "Pregatire pentru Olimpiada Nationala de Matematica". 

Inscrierile se pot face pana pe 4 august 2022! Cursurile sunt GRATUITE si vor incepe pe 6 august. Toate vor avea loc doar Online, pe platforma educationala Scoala FDVDR.

Copiii interesati se pot inscrie la cursurile dorite prin simpla completare a unui formular, pe site-ul www.fundatiadanvoiculescu.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cursuri elevi Elevi olimpici

Articole recomandate

Citeste si despre