Ea este Diana, olimpica nationala si admisa la Medicina, dar vinde rosii in piata din Buzau. Povestea tinerei a impresionat pe toata lumea

/ / Modificat: 2023-07-04
Ea este Diana, olimpica nationala si admisa la Medicina, dar vinde rosii in piata din Buzau. Povestea tinerei a impresionat pe toata lumea

Diana Necula este absolventa a Colegiului National Bogdan Petriceicu Hasdeu din Buzau si a fost deja admisa la Facultatea de Medicina dupa ce a urcat pe podium la Olimpiada Nationala de Biologie. Cu toate acestea, Diana este o fire modesta si vrea sa isi ajute parintii cu orice pret. Tocmai din acest motiv, ea merge zilnic la piata din Buzau, locul sau natal, unde vinde rosii la taraba 227 din Piata Centrala. 

"Diana Necula este un lider al generatiei ei. Saptamana aceasta a sustinut examenul de Bacalaureat si astazi este in Piata Centrala din Buzau, unde vinde productia parintilor ei, la taraba  cu numarul 227.

Diana e absolventa de Hasdeu si este deja admisa la Facultatea de Medicina din Bucuresti, deoarece a urcat pe podium la Olimpiada Nationala de Biologie si si-a dobandit singura acest drept.

Natural si fara trac isi face treaba. Munceste. Munceste si se dezvolta social, intelegand pe ce lume traieste si care este este viata reala a oamenilor.

Diana este un copil talentat: canta, vorbeste limbi straine, citeste, scrie", dupa cum relateaza paulnegoita.ro.

Diana este mereu la piata, fie ca este frig, ploaie sau canicula. Stie ca familia are nevoie si de ajutorul sau, iar ea nu vrea sa ii lase la greu. Tanara provine dintr-o familie cu posibilitati, mama ei fiind director de scoala, insa asta nu o impiedica sa munceasca in solarii. 

"Cu toate acestea vinde la piata si nu o face numai astazi. A facut-o si pe frig, si-n ploaie si ori de cate ori a fost nevoie sa-si ajute familia si nu doar asa, la final de productie, ci muncind efectiv in solarele familiei de la Gheraseni.

Diana nu vine dintr-o familie fara posibilitati materiale. Din contra! Cu toate acestea munceste si in felul acesta afla ce trebuie despre viata reala. De aceea va avea succes si in viitor!

Diana vine dintr-o familie cu posibilitati intelectuale. Nu este o exceptie nici sub aspect intelectual in familia ei si nici in ceea ce priveste munca. Mama Dianei este director la Scoala din Gheraseni, ceea ce nu o impiedica sa lucreze in gradina proprie si sa scoata pe piata produse foarte bune", mai relateaza Paul Negoita.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Olimpici Elevi olimpici Facultatea de medicina

Articole recomandate

Citeste si despre