Durerea uriasa pe care a trait-o Antonia ca mama. Nimeni nu a stiut asta pana acum despre baietii ei

/ / Modificat: 2021-11-04
Durerea uriasa pe care a trait-o Antonia ca mama. Nimeni nu a stiut asta pana acum despre baietii ei

Antonia a povestit recent marea suferinta pe care o are de ani buni, ca mama. Artista a fost aspru criticata de internauti deoarece nu si-a botezat copiii. Putini stiu insa suferinta imensa a artistei si durerea din spatele acestei decizii. 

Chiar daca a reusit sa divorteze de fostul sau sot si Alex Velea a cerut-o de sotie, Antonia a izbucnit in plans cand a fost intrebata despre motivul din cauza caruia cei doi baieti ai sai nu au fost botezati. Copiii nu au fost creștinați deoarece, până de curând, atât Antonia cât și fiii ei au purtat numele de familie Castellano, până ca divorțul să fie pronunțat oficial.

Cântăreața a povestit că a fost jignită și criticată de internauți din cauza faptului că nu și-a dus copiii la biserică pentru a primi Taina Sfântului Botez.

„Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi. Pentru că aveau alt numele. Nu purtau numele lui Alex. Mă judeca lumea. Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat. Că nu vreau să-i botez.

Cum să crezi așa ceva? Tu nu cunoști situația mea. Am vrut să termin treaba cu divorțul și am vrut să încep de la zero cu nunta. Să iau numele lui și copiii la fel.”, a mărturisit Antonia plângând, în cadrul podcastului Amaliei Năstase de pe Youtube.

Articole recomandate

Citeste si despre