Drama unei familii aflata cu copiii la mare. Tatal s-a stins in urma unei infectii severe cu COVID-19

/ / Modificat: 2020-07-20
Drama unei familii aflata cu copiii la mare. Tatal s-a stins in urma unei infectii severe cu COVID-19

Drama unei familii de asistenti medicali aflati cu copiii la mare. Tatal s-a stins in urma unei infectii severe cu COVID-19.

Florin Cazacu, asistent medical la Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova, in varsta de 45 de ani, se afla impreuna cu familia la mare, cand a inceput sa se simt foarte rau si a aflat ca este infectat cu coronavirus. Sotia lui, tot asistent medical, si cei doi copii ai cuplului au fost si ei testati pozitiv cu noul coronavirus. 

In ziua in care a fost testat pozitiv, 6 iulie 2020, barbatul a fost internat de urgenta la Spitalul de Boli Infectioase din Constanta. Sotia barbatului a decis sa mearga acasa cu copiii, dupa o zi de spitalizare. Cei trei s-au izolat la domiciliu si au asteptat zilnic vesti de la Constanta. 

Din pacate, starea barbatului s-a inrautatit fulgerator, in timp ce era internat la ATI. Pe data de 18 iulie, a fost inregistrat decesul. Barbatul nu avea comorbiditati. Diagnostic: infectie Covid 19, forma severa.

Doar fiul cel mare a ramas pozitiv

Dupa deces, familia asistentului medical a fost din nou testata, iar singurul ramas pozitiv a fost fiul cel mare.

Zeci de colegi si prieteni au scris mesaje pe retelele de socializare. Pentru toti, vestea mortii lui Florin Cazacu a cazut ca un traznet. „As fi vrut sa nu fie adevarat...De cand a inceput nebunia «COVID» e prima oara cand il simt aproape...atat de aproape si nemilos! Azi il urasc mai mult ca oricand. Azi ne-a luat un coleg, un om bun si tanar.. Drum lin, Florin Cazacu! Niciodata nu te vom uita! Acum canti si razi acolo, sus cu ingerii! Auzi, covide? Te urasc!", a scris Janeta Dobre, una dintre colege.

Asistentul medical Florin Cazacu avea o pasiune. ii placea sa cante la orga si de fiecare data cand timpul ii permitea mergea la evenimente. "Iubea sa cante la orga. Era sufletul petrecerilor noastre... Ramas bun prietenul nostru drag si vesel!! Nu cred nici acum!!...Tot cred ca este o gluma, ca nu este vorba despre tine, muntele de om plin de bunatate si veselie!!", au scris prietenii pe Facebook.

Sursa: adevarul.ro 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre