Drama politistului care i-a raspuns Alexandrei la 112. Si-a pierdut copilul nou-nascut

/ / Modificat: 2019-08-01
Drama politistului care i-a raspuns Alexandrei la 112. Si-a pierdut copilul nou-nascut

Politistul Vasilica Viorel Florescu, care i-a raspuns Alexandrei la 112, cand aceasta a sunat disperata sa isi salveze viata, ascunde o drama.

Barbatul si-a pierdut si el copilul nou-nascut, o fetita, in incendiul care a avut loc la Maternitatea Giulesti, in urma cu noua ani.

Fiica politistului s-a numarat printre cei sase bebelusi care au murit in incendiul ce a izbucnit pe 16 august la sectia de Terapie Intensiva nou-nascuti, din Sectia de Neonatologie a Spitalul de Obstetrica si Ginecologie „Prof. Dr. Panait Sarbu”, mai cunoscut sub numele de maternitatea Giulesti.

Asistenta Florentina Carstea, cea care era de serviciu in noaptea tragediei, a fost condamnata la 2 ani si 2 luni de inchisoare cu executare, pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa. Alti doi medici si electricianul au primit pedepse cu suspendare.

Prin sentinta definitiva din aprilie 2015, Curtea de Apel Bucuresti a stabilit si cuantumul daunelor morale si materiale pe care parintii copiilor le-au primit. Astfel instanta a acordat cate 250.000 euro (daune morale) pentru fiecare din sotii Florescu si 5.000 euro daune materiale.

Politistul refuza sa mai vorbeasca despre cazul Caracal

Vasilica Florescu refuza sa mai vorbeasca despre apelul la 112 al Alexandrei Macesanu.

”Nu mai vorbesc cu nimeni nimic, totul este interpretabil din cauza presei, nu cunoasteti detalii, nu cunoasteti amanunte, dati ce este la nivel de mass-media, nu mai insistati. Nu mai vorbesc cu nimeni nimic, vorbim degeaba, da? Suntem astazi ultimii oameni, cei mai mari infractori, da?! Si noua nu ne spune nimeni detaliile, problemele, cum, ce, adica sa fie ceva obiectiv, nu sa…, de aceea nu mai discut cu nimeni”, le-a spus Florescu jurnalistilor de la ”Adevarul”.

Politistul a afirmat ca ieri a avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza situatiei create. ”Sa ma lase în pace, ca n-am facut nimic cu fetele alea, decat…, am vrut sa ajut prin serviciul asta, asa cum e, din care nimeni nu stie nimic. Pentru ca nu va poate nimeni explica, din anumite motive, de confidentialitate, de drept, si altele. Daca pe noi Politia nu ne apara, noi n-avem cum sa strigam de aici, din birourile astea. N-are rost sa mai discutam”, a mai spus politistul.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Politist 112 Drama copil

Articole recomandate

Citeste si despre