Doua ore de telemunca cu copii rezumate in 24 de secunde! Clipul care prezinte realitatea multor familii

/ / Modificat: 2020-05-11
Doua ore de telemunca cu copii rezumate in 24 de secunde! Clipul care prezinte realitatea multor familii

S-au adunat destule zile de cand suntem in carantina, copiii nu mai merg la scoala si mii de persoane lucreaza de-acasa, incercand sa jongleze intre asta, treburile casnice si educatia virtuala a celor mici. Si nu este deloc usor, mai ales pentru cei care practica telemunca si au copii mici.

Pentru a vedea care este realitatea, o mama a impartasit un video de doua ore de telemunca cu copiii acasa, rezumat intr-un videoclip de 24 de secunde.

Katie Stevens este specialist in vanzari, locuieste in Carolina de Sud, Statele Unite, cu sotul  si cei trei copii ai lor. La fel ca mii de alte mame, ea a fost trimisa sa lucreze de-acasa pentru evitarea raspandirea coronavirusului. Sotul, Richard, a stat si el acasa cateva saptamani, pana cand a revenit la munca de birou.

Pentru a arata ca nu totul este asa usor precum suna, Katie a plasat o camera video, cu care a inregistrat primele doua ore ale zilei, de munca acasa, alaturi de cei trei copii ai sai.

Multe intreruperi si copii care alearga peste tot

Rezultatul a fost un sir de intreruperi din diverse motive si copii care misuna peste tot.

 "Asa au aratat astazi primele mele doua ore de munca. Acest lucru este foarte normal si acum cand Richard a revenit la programul sau obisnuit, acesta va fi noul nostru normal pana la ... 🤷🏼‍♀️," a scris Katie pe pagina de socializare.

"Ca mama care lucreaza de cativa ani, stiu ca munca de acasa presupune distrageri de la treaba ta, pentru ca intotdeauna exista lucruri de facut si sarcini de terminat. Daca adaugam la aceasta faptul ca acum ii avem pe cei mici acasa, activitatile noastre de la munca devin mai dificile," a mai subliniat femeia.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre