Detalii noi despre tanara moarta dupa cezariana. Caz asemanator cu cel al Andreei Balan

/ / Modificat: 2019-10-18
Detalii noi despre tanara moarta dupa cezariana. Caz asemanator cu cel al Andreei Balan

Tanara de 21 de ani din Targu Carbunesti care a murit subit in urma unei operatii de cezariana, la cateva ore dupa nastere, se pare ca a avut o problema similara cu cea a Andreei Balan. In martie, cantareata a intrat in stop cardio-respirator in timpul cezarianei, din cauza unei embolii cu lichid amniotic.

"A fost un caz gen cum s-a intamplat cu Andreea Balan, dar mult mai masiv. Un trombembolism pulmonar masiv de tot. I s-a facut absolut tot ce a fost nevoie, totul, totul. Nu s-a facut rabat de la nimic, s-au respectat toate protocoalele," a declarat Constantin Tarziu, manager Spitalul de Urgenta Targu Carbunesti, potrivit stirileprotv. 

Raluca Alexandru avea 21 de ani, iar miercuri a nascut prin cezariana un baietel perfect sanatos. Ea mai avea acasa un baiat de 4 ani. La cateva ore dupa operatie si-a pierdut cunostinta, iar in scurt timp s-a stins din viata.

Familia acuza medicii de malpraxis

Au fost deschise mai multe anchete, mai ales ca rudele femeii sustin ca aceasta putea fi salvata, daca ar fi fost transferata mai repede la spitalul din Craiova si au depus plangere impotriva medicilor, dar si a spitalului din Targu Carbunesti. 

"Cred ca echipa formata a resuscitat-o timp de 50 de minute. Cand corpul si-a reluat activitatea, au stabilizat-o, au intubat-o si au trimis-o la Spitalul Universitar din Craiova. Nu putea fi trimisa in acele moment, daca nu era stabilizata," a mai declarat medicul.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cezariana Andreea balan

Articole recomandate

Citeste si despre