Cum s-a schimbat comportamentul unei fetite dupa ce a stat o luna fara televizor si YouTube: "Practic, s-a activat in ea un alt copil"

/ / Modificat: 2023-08-06
Cum s-a schimbat comportamentul unei fetite dupa ce a stat o luna fara televizor si YouTube:

Una dintre marile probleme cu care se confrunta parintii de astazi sunt gadgeturile, pe care copiii petrec din ce in ce mai mult timp. Specialistii atrag atentia ca ecranele pot afecta comportamentul si dezvoltarea copiilor, insa cu greu parintii pot sa ii tina departe pe copii de gadgeturi. 

Un tata a facut un experiment si i-a interzis fetitei sale, in varsta de 7 ani, sa se mai uite la televizor si pe YouTube timp de o luna. A fost uimit de rezultate. Comportamentul fetitei s-a schimbat radical, iar tatal spune ca parca s-a transformat intr-un alt copil. 

"Schimbarile sunt spectaculoase"

"S-a incheiat o luna pentru Natalia, fara televizor si YouTube pe telefon. Schimbarile sunt spectaculoase, mult peste ceea ce ma asteptam! Practic, s-a activat in ea un alt copil, e preocupata mult mai intens de lucrurile “analogice”, pe care le facea si inainte, dar care pareau doar intermezzo-uri intre reprizele de ecran.

Cel mai frapant e ca i s-a amplificat voiosia, e categoric mai atenta, mai cooperanta, mai glumeata, mai harnica, mai curioasa. Plus ca a disparut un fel de agitatie pe care mereu am banuit-o ca are legatura cu stimularea cauzata de ecran.", a scris tatal pe Facebook. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Telefoane copii Comportament copii

Articole recomandate

Citeste si despre