Cum a fost tratat un baietel de patru ani, cu autism,in timpul unui zbor. Biletul emotionant primit de mama sa

/ / Modificat: 2019-09-02
Cum a fost tratat un baietel de patru ani, cu autism,in timpul unui zbor. Biletul emotionant primit de mama sa

Braysen, un baietel de patru ani care sufera de autism, iubeste sa calatoreasca cu avionul. Dar, in timp ce aeronava se pregatea de decolare, baietelul a suferit o criza. Atat echipajul cat si pasagerii l-au facut pe baietel sa se simta cat mai bine.

"A venit un insotitor de zbor si ne-a spus ca avionul nu poate decola pana copilul nu va fi asezat. I-am spus ca baiatul are autism, ca incercam, sa ne dea un minut," a declarat mama copilului.

Insotitorii de bord l-au asezat pe Braysen in bratele mamei pe parcursul decolarii, dupa care l-au lasat sa se aseze pe podea.

"Cand este suprastimulat, vibratia il face sa se simta mai bine," a precizat mama micutului."Era imposibil sa-l linistesc. Se lupta atat cu mine cat si cu tatal sau. Am vrut sa-l asezam pe scaunul sau si sa-i punem centura, dar a inceput sa loveasca si sa urle."

Biletel emotionant primit de mama

Baietelul a fost mutat la clasa intai, unde a lovit in nenumarate randuri scaunele pasagerilor . Acestia nu s-au aratat deranjati de Braysen, chiar au discutat cu acesta, i-au aratat fotografii din telefon si l-au lasat sa stea unde doreste.

Inainte de a cobori din avion, insotitorul de bord i-a oferit mamei copilului o imbratisare si un bilet.

"Nu lasa niciodată pe nimeni sa te faca sa te simti ca si cum ai fi un inconvenient sau o povara. El este o binecuvantare. Dumnezeu sa binecuvanteze rabdarea, dragostea, sprijinul si puterea ta. Continua sa fii o super femeie."

Cum a comentat copmania aeriana incidentul

Braysen este obisnuit sa zboare, insa aceasta a fost cea mai lunga calatorie a lui, dupa o vacanta din din San Diego.

"Cu siguranta Braysen si familia sa au avut un zbor minunat. Suntem bucurosi ca echipajul nostru a reusit sa-l faca o experienta placuta. Ne bucuram sa vedem ca avem la dispozitie pasageri atat de iubitori si de sprijin. De asemenea, asteptam cu nerabdare sa-l revedem cat mai curand pe Braysen!, au spus reprezentantii companiei.

Pentru prima data, oamenii au fost foarte intelegatori si de ajutor cu privire la autismul lui Braysen. Este foarte promitator, nu trebuie sa ne pese de ce cred ceilalti, deoarece exista oameni care au grija, care inteleg. Imi ofera o mare speranta pentru viitor," a marturisit mama baietelului.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre