Clipe cumplite pentru fetita padurarului ucis in Maramures. "I-au aparut fire albe, e groaznic"

/ / Modificat: 2019-12-20
Clipe cumplite pentru fetita padurarului ucis in Maramures.

In urma cu trei luni un padurar din Maramures a fost impuscat de hotii de lemne si abandonat la marginea padurii. Barbatul avea trei fetite, care acum au ramas orfane de tata. 

Sotia nu isi poate reveni nici acum din soc, insa de departe cea mai afectata este fata cea mare a padurarului, in varsta de doar cinci ani. Micuta a aflat de la colegii de gradinita ca tatal ei s-a stins din viata intr-un mod brutal. Din cauza socului, fetita a chiar a incaruntit. 

"Am protejat-o ca sa nu prinda ura pe oameni. Mi-am dorit sa o protejez ca sa fie cu sufletul impacat. Dar dupa prima zi de gradinita, doua saptamani a stat acasa, mi-a reprosat ca tati a fost impuscat si eu nu i-am zis. Deci copiii din grupa stiau tot. E ingrozitor. A fost un soc pentru ea. A fost groaznic sa ii spun. De atunci este un alt om. Este mult mai maturizata, recent i-au aparut fire carunte. E groaznic," a declarat Anamaria Pop, sotia padurarului, pentru Romania TV.


Aceasta a mai marturist ca micuta palnge foarte mult de doarul tatalui sau, mai ales seara. 

"Evita sa vorbeasca despre el, dar plange multe ore incontinuu, mai ales seara si se leaga de lucruri vechi, pe care nu le mai avem, precum un catel care a plecat demult de la noi. Sigur, astea sunt pretexte. Cu fiecare ocazie pe care o prinde ea plange foarte mult," a mai spus femeia. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre