Cinci copii au ramas fara tata dupa ce i-au cerut de mancare

/ / Modificat: 2020-06-23
Cinci copii au ramas fara tata dupa ce i-au cerut de mancare

Cinci copii din satul Stroiesti, comuna Tatarani, au ramas orfani de tata si fara niciun ajutor, dupa ce tatal lor a decis sa isi puna capat zilelor dupa ce micutii i-au cerut de mancare. 

Barbatul era vacar in sat, iar in ziua in care copiii i-au cerut de mancare nu mai aveau in casa decat niste cartofi, dar nicio picatura de ulei si niciun colt de paine. Copiii spuneau intruna ca le este foame. Infrant de neputinta si extrem de trist ca nu a putut sa le ofere micutilor sai mancare, barbatul s-a spanzurat in grajdul din gospodarie. 

Tragedia, descoperita de unul dintre copii 

Trupul neinsufletit al barbatului a fost decoperit chiar de unul dintre copii, in varsta de doar 8 ani.

O vecina a cerut ajutorul public, vazandu-i pe copii si pe mama, chiar in ziua inmormantarii, amarati si tot flamanzi”, anunta vremeanoua.ro.

„O vecina care le stie povestea nu a mai rabdat sa ii vada flamanzi si a facut un apel public, iar cativa oameni au trimis deja la Stroiesti hainute, niste mancare si dulciuri. “Detergent si sapun as vrea, ca sa spal copiii”, spune cu lacrimi in ochi, Roxana Vasilache, mama celor cinci prunci, cu varste intre 11 luni si 12 ani. Ii place curatenia, iar pentru asta cei din jur o apreciaza.

Copilul care nu a implinit inca un an, mai spune femeia, ar avea nevoie de lapte praf, dar si de scutece. Cel mai important ajutor insa, care pare si cel mai greu de obtinut, este cel legat de casa darapanata in care stau. Tiglele sunt sparte, grinzile putrezite si, in genere, locuinta mai are putin si se darama. 

“Sunt cinci copii si o mama, care au nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet, pentru ca mai mare pomana nu poate fi decat sa hranesti si sa imbraci niste copii necajiti”, potrivit vremeanoua.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre