Cea mai fertila femeie din lume! Are 44 de copii

/ / Modificat: 2019-05-17
Cea mai fertila femeie din lume! Are 44 de copii

Este considerata cea mai fertila femeie din lume. Pana la 23 de ani avea deja 25 de copii, iar la 36 de ani avea deja 44 de copii, pe care ii creste singura, fiind considerata mama-eroina.

Prima pereche de gemeni, la 13 ani

Mariam Nabatanzi din Uganda s-a casatorit la varsta de doar 12 ani cu un barbat de 40 de ani. Un an mai tarziu, femeia avea deja prima pereche de gemeni. Viata ei a fost, insa, una foarte grea, deoarece a locuit cu bebelusii in conditii inumane, inconjurata de campurile de cafea, scrie mirror.co.uk.

Mariam are acum 39 de ani si a nascut pana acum trei perechi de cvadrupleti, patru perechi de tripleti si sase perechi de gemeni.

Din pacate, sotul a parasit-o in urma cu trei ani si acum ii creste singura pe cei 44 de copii.

A uimit lumea medicala

Din cauza unor probleme grave la ovare, femeia a fost sfatuita sa faca multi copii si sa evite anticonceptionalele. Ca sa aiba cu ce sa-si creasca copiii, ea a lucrat in multe domenii, fiind de la coafeza pana la decorator.

Acum, Mariam, aduna fier vechi, face gin dupa metode traditionale si vinde medicamente naturiste. Cu banii stransi asigura hrana familiei ei uriase, medicamente, haine si taxele de scolarizare, deoarece vrea ca cei mici sa aiba o sansa in viata.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fertilitate Familie multi copii

Articole recomandate

Citeste si despre